Samsung Galaxy s5 mini mi HTC one mı?

G3 ve note 3 ekran çözünürlükleri farklı note 3 ekran çöz. daha düşük batarya mah. daha fazla bu yönden note 3 daha az sarj harcar gıbı gelıyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim genelde evde oturduğu için demişsiniz yukarıdaki bir mesajda o yüzden note 3 biraz daha iş telefonuna kayıyor spen note almakta felan etkili g3 veya s5 mi dersen bence görünüş açısından bi bayanın eline s5 daha yakışacaktır. İkiside şu anda markalarının son sürümü ve amiral gemileri s5 yakışacaktır ancak g3 ede lafım yok. Her ikiside harika ama bütçeyi zorlamak istemezseniz lg g2 sizi pişman etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arkadaşlar herkese tutturmuşlar bi g2 g2.Hele o iphone alanlara acıyorum sadece gösteriş telefonu en iyisi samsung la Sony gerisi hikaye, alabilirseniz samsung s5 alın bence yinede karar sizin.

S5 pişman etmez.

Neden zor? Kendisi bütün gün evde ben işte olduğum için oyun falan oynuyor.

Hani telefon eline aldığında eline oturur ya Note 3'te o yok ekranı gerçekten çok büyük. (bazıları için ideal) Tabii ki sizin tercihiniz bence bir teknoloji mağazasına gidip incelemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…