Samsung Galaxy S5 şarjım 1 saat dayanmıyor

492457

Hectopat
Şimdi telefon zaten eski. Benim sorum şöyle, bataryayı değiştirsem acaba sorun düzelir mi hocamlar? Başka tavsiyeniz ROM falan var mı?

tabikide bataryayı iyi tanıdık bir yerde değiştirirsen sorun büyük oranla değişir

Yani artar ama sorunu çözmez yaklaşık 1 ay sonra o da 2 saate falan iner.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı değiştirip, LineageOS 17.1 veya LineageOS 18 kurabilirsiniz, Samsung Galaxy S4'e yaptım bu işlemleri şarjı 4 saat dayanıyor.

LineageOS kurmak için ROM falan gerekiyor sanırım onu yapmak için rehber bir şey var mı?

LineageOS kurmak için ROM falan gerekiyor sanırım onu yapmak için rehber bir şey var mı?

İnternete Samsung Galaxy S5 "model numarası" LineageOS 17.1 yazarsanız büyük ihtimalle bir şeyler bulursunuz. Ama isterseniz yinede yardımcı olabilirim.

İnternete Samsung Galaxy S5 "model numarası" LineageOS 17.1 yazarsanız büyük ihtimalle bir şeyler bulursunuz. Ama isterseniz yine de yardımcı olabilirim.

Telefonun original lineage desteği var, bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Bu arada o cihaza LineageOS 17.1 üstü bir sürüm indirmenizi önermiyorum, büyük ihtimalle o en iyi çalışan sürüm olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…