815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.323 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:02 #41 Tahir Mumcu dedi: Geldim.İlk şey auto reboot nasıl kapatılır? Tamam şimdi anladım.Odinden Auto reboot kapatmak. Genişletmek için tıkla... Şu an işim var. Gelince beraber kurarız.
Tahir Mumcu dedi: Geldim.İlk şey auto reboot nasıl kapatılır? Tamam şimdi anladım.Odinden Auto reboot kapatmak. Genişletmek için tıkla... Şu an işim var. Gelince beraber kurarız.
Tahir Mumcu Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:15 #42 Tamam. Ama gitmeden önce twrp ye niye girmediği bildim düzeltcem.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.323 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:11 #43 Tahir Mumcu dedi: Tamam. Ama gitmeden önce twrp ye niye girmediği bildim düzeltcem. Genişletmek için tıkla... Odin'den auto reboot kapatarak TWRP'yi kurun. Pass dedikten sonra tuş kombinasyonu ile TWRP'ye girin.
Tahir Mumcu dedi: Tamam. Ama gitmeden önce twrp ye niye girmediği bildim düzeltcem. Genişletmek için tıkla... Odin'den auto reboot kapatarak TWRP'yi kurun. Pass dedikten sonra tuş kombinasyonu ile TWRP'ye girin.
Tahir Mumcu Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:20 #44 815867 dedi: Odin'den auto reboot kapatarak TWRP'yi kurun. Pass dedikten sonra tuş kombinasyonu ile TWRP'ye girin. Genişletmek için tıkla... Tamam ama rootlamak için hangi zip kullanim. Magisk ama hangi sürüm olsun. Magisk v30.6 olurmu. Magisk v28 mi Son düzenleme: Salı 19:26
815867 dedi: Odin'den auto reboot kapatarak TWRP'yi kurun. Pass dedikten sonra tuş kombinasyonu ile TWRP'ye girin. Genişletmek için tıkla... Tamam ama rootlamak için hangi zip kullanim. Magisk ama hangi sürüm olsun. Magisk v30.6 olurmu. Magisk v28 mi
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.323 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:33 #45 Tahir Mumcu dedi: Tamam ama rootlamak için hangi zip kullanim. Genişletmek için tıkla... 30.6 da stabil sürüm. APK'yı zip yaparak kuracaksınız. ROM: Release [LINEAGE 20] - November 2025 Release · fakemanoan/LineageOS-Releases New buids! Sync with LineageOS source Compile kernel with clang Backport MAX_DIRTY_THRESH_PAGES Allow DIRECT_RECLAIM_FILE_PAGES_ONLY and others to be used without ZSWAP Backport PAGE_BOOST from 78... github.com zerolte olanı indirin. GApps: NikGapps - Browse /Releases/Android-13/16-Jul-2025 at SourceForge.net A Custom Google Apps Package that Suits Everyone Needs! sourceforge.net Core olanı indirin.
Tahir Mumcu dedi: Tamam ama rootlamak için hangi zip kullanim. Genişletmek için tıkla... 30.6 da stabil sürüm. APK'yı zip yaparak kuracaksınız. ROM: Release [LINEAGE 20] - November 2025 Release · fakemanoan/LineageOS-Releases New buids! Sync with LineageOS source Compile kernel with clang Backport MAX_DIRTY_THRESH_PAGES Allow DIRECT_RECLAIM_FILE_PAGES_ONLY and others to be used without ZSWAP Backport PAGE_BOOST from 78... github.com zerolte olanı indirin. GApps: NikGapps - Browse /Releases/Android-13/16-Jul-2025 at SourceForge.net A Custom Google Apps Package that Suits Everyone Needs! sourceforge.net Core olanı indirin.
Tahir Mumcu Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:28 #46 APK yi ZİP dönüştürme nasıl olur? Acaba bu olur mu Ãevrimiçi APK'dan ZIP'e DönüÅtürücü. Hızlı, güvenli ve ücretsiz!
APK yi ZİP dönüştürme nasıl olur? Acaba bu olur mu Ãevrimiçi APK'dan ZIP'e DönüÅtürücü. Hızlı, güvenli ve ücretsiz!
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.323 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:30 #47 Tahir Mumcu dedi: APK yi ZİP dönüştürme nasıl olur? Acaba bu olur mu Ãevrimiçi APK'dan ZIP'e DönüÅtürücü. Hızlı, güvenli ve ücretsiz! Genişletmek için tıkla... Hayır. Bilgisayar üzerinden APK dosyasının uzantısını zip yapıyorsunuz direk.
Tahir Mumcu dedi: APK yi ZİP dönüştürme nasıl olur? Acaba bu olur mu Ãevrimiçi APK'dan ZIP'e DönüÅtürücü. Hızlı, güvenli ve ücretsiz! Genişletmek için tıkla... Hayır. Bilgisayar üzerinden APK dosyasının uzantısını zip yapıyorsunuz direk.
Tahir Mumcu Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:30 #48 Tamam. Yaptım şimdi magisk zip içerisinde magisk apk oldu. Şimdi twrp le magisk koyum install koyim mi. Son düzenleme: Dün 19:39
Tamam. Yaptım şimdi magisk zip içerisinde magisk apk oldu. Şimdi twrp le magisk koyum install koyim mi.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.323 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:40 #49 Tahir Mumcu dedi: Tamam. Yaptım şimdi magisk zip içerisinde magisk apk oldu. Şimdi twrp le magisk koyum install koyim mi. Genişletmek için tıkla... ROM'u kurdunuz mu?
Tahir Mumcu dedi: Tamam. Yaptım şimdi magisk zip içerisinde magisk apk oldu. Şimdi twrp le magisk koyum install koyim mi. Genişletmek için tıkla... ROM'u kurdunuz mu?
Tahir Mumcu Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:50 #50 Hayır ilk rootlamak lazım değil mi?