xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #1 Samsung Galaxy S6 Edge'e Android 12 ROM'u yani LineageOS 19 yükleyeceğim bir sorun olur mu?
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.646 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #2 xyasinn dedi: Samsung Galaxy S6 Edge'e Android 12 ROM'u yani LineageOS 19 yükleyeceğim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin, sorun olmaz.
xyasinn dedi: Samsung Galaxy S6 Edge'e Android 12 ROM'u yani LineageOS 19 yükleyeceğim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin, sorun olmaz.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 3 Mart 2022 #3 Kurabilirsin bir sorun olmaz, ama hoşuna gitmeyebilir ben kurmuştum düz s6ya pek hoşuma gitmedi, Note 8 ROM'u var şu an en azından bilindik arayüz.
Kurabilirsin bir sorun olmaz, ama hoşuna gitmeyebilir ben kurmuştum düz s6ya pek hoşuma gitmedi, Note 8 ROM'u var şu an en azından bilindik arayüz.
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #4 İlatem dedi: Kurabilirsin bir sorun olmaz, ama hoşuna gitmeyebilir ben kurmuştum düz s6ya pek hoşuma gitmedi, Note 8 ROM'u var şu an en azından bilindik arayüz. Genişletmek için tıkla... Android 12 benim hoşuma gidiyor zaten şu an 10 kurulu. Teşekkürler. S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? İlatem dedi: Kurabilirsin bir sorun olmaz, ama hoşuna gitmeyebilir ben kurmuştum düz s6ya pek hoşuma gitmedi, Note 8 ROM'u var şu an en azından bilindik arayüz. Genişletmek için tıkla... S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? Son düzenleme: 3 Mart 2022
İlatem dedi: Kurabilirsin bir sorun olmaz, ama hoşuna gitmeyebilir ben kurmuştum düz s6ya pek hoşuma gitmedi, Note 8 ROM'u var şu an en azından bilindik arayüz. Genişletmek için tıkla... Android 12 benim hoşuma gidiyor zaten şu an 10 kurulu. Teşekkürler. S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? İlatem dedi: Kurabilirsin bir sorun olmaz, ama hoşuna gitmeyebilir ben kurmuştum düz s6ya pek hoşuma gitmedi, Note 8 ROM'u var şu an en azından bilindik arayüz. Genişletmek için tıkla... S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 3 Mart 2022 #5 xyasinn dedi: Android 12 benim hoşuma gidiyor zaten şu an 10 kurulu. Teşekkürler. S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? Genişletmek için tıkla... XDA da varsa vardır harici bilmiyorum yanlış ROM atmak istemem.
xyasinn dedi: Android 12 benim hoşuma gidiyor zaten şu an 10 kurulu. Teşekkürler. S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? S6 Edge için LineageOS 19 ROM'unu atabilir misin? Genişletmek için tıkla... XDA da varsa vardır harici bilmiyorum yanlış ROM atmak istemem.
A Aksarayli68 Yoctopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #6 Hocam konuyu horlatıyorum ama Android 10 şebeke vs.sorun olmuşmuydu? xyasinn dedi: Samsung Galaxy S6 Edge'e Android 12 ROM'u yani LineageOS 19 yükleyeceğim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla...
Hocam konuyu horlatıyorum ama Android 10 şebeke vs.sorun olmuşmuydu? xyasinn dedi: Samsung Galaxy S6 Edge'e Android 12 ROM'u yani LineageOS 19 yükleyeceğim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla...
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #7 Aksarayli68 dedi: Hocam konuyu horlatıyorum ama Android 10 şebeke vs. Sorun olmuş muydu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem olmamıştı.
Aksarayli68 dedi: Hocam konuyu horlatıyorum ama Android 10 şebeke vs. Sorun olmuş muydu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem olmamıştı.