Samsung Galaxy S6 Ekran Problemi

Belki sıvı teması olmuştur.
Tipik Samsung çalışanı cevabı gibi oldu bu, anlatamadım sanırım cihaz benim 1 hafta oldu alalı kılıf + ekran koruyucu var ve yere hiç düşmedi yada sıvıya temas etmedi zaten ekran 10 saniye içinde aniden gitti bunun için asit dökmeniz gerekiyor.

Benim S5'te öyle olmuştu, sıvı teması olması imkansız. Telefonu kaç kere havuza soktum bir şey olmadı.
Teknik servis elemanı o bakma sen yok ya ben Tab 3 ve S4 içinde yaşamıştım aynı sorunu kronik Samsung ailesinde bunlar babadan oğula nesil herhalde ama S6 da olacaksa sürekli işimiz zor telefonu açarsak batarya için garanti ölüyor bence bu sefer firma çok büyük yanlış yaptı Apple`a benzedi ancak garantisi hala Samsung olarak kaldı...

iyi gunler ayni sey benimde basima geldi telefoun sarji bittisu an ama sarjdan tepki almiyor nasil acacagim acaba ?

Bilgi olarak yazıyorum S6 ve üstü Samsung telefonlar açma kapama tuşuna ne kadar basarsanız basın reset atmaz. Aynı anda hem ses kısma hemde açma kapama tuşlarına 15 saniye basmalısınız.

galiba ekrani yandi
Sorununuzu biraz daha açıklayın. Eğer telefon açılıyorsa en azından dokunmatik tuşların ışığı yanar. Işık yandığı halde görüntü gelmiyorsa o zaman ekranın bozulduğuna emin olabilirsiniz.

Benim uygulama kurma sonrası başıma gelmişti. Telefon kitlenmişti. Aynı şekilde tuşların ışığı yanıyor fakat ekran gelmiyordu. Tavsiyem şarjın tamamen bitip telefona hard reset atmanız. Ben sorunu bu yöntemle çözmüştüm. Saygılarımla.

Benim s6 edge im var 7.0 nougat ı yabancı ülkeden indirsem yüklesem telefona bi zarar verirmi

G925FQ modeline sadece G925F ROM kurabilirsin. Aksi taktirde cihaz kullanılamaz hale gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…