Samsung Galaxy S6 Nasıl?

Alıntı yaptığınız yazımdan dolayı, 2 gün Türkçe öğrenme cezası aldığım için anca bir cevap yazabiliyorum.
Bu sefer cezan 3 gün oldu. Düzgün yazmaya devam etmezsen cezanın süresi 1 haftayı bulacak.

Bunları ben de biliyorum zaten. Çamaşır makinesini de, buzdolabını da kullanıyorum.

Samsung kusursuz, mükemmel diye bir iddia ortaya atmadım. Bu tür sorunlar sadece Samsung'ta oluyor, diğer markalarda sorun yok gibi bir durum yok.

Çok ufak bir arama ile diğer amiral gemilerinde de sorunlar olduğunu görebiliyoruz. Herkes karşılaşmayabilir. Ben S6 ile en ufak donma, kasma veya anormal ısınma sorunuyla karşılaşmadım mesela.

Telefonunun kamerası ne kadar da iyi olsa, DSLR performansı beklememek lazım sonuçta. Gece çekimlerimde fotonun ortasında oluşan kırmızıya dönük halka biçiminde izlerle karşılaşmadım.

Telefonun eksi yönleri de var, artı yönleri de var. Son kullanıcı incelemesini yaparken değineceğim.

S7, 2016'nın ilk çeyreğinde tanıtılacak. Ekim veya Kasımda çıkacağını nerden duyduğunu anlayamadım.

Ben telefonu kullanıyorum. Son kullanıcı değil miyim? Ya da son kullanıcı farklı bir anlam mı kazandı? 5.0.2'de sorunları vardı zaten S6'nın. Bunu inkar eden yok. 5.1.1 ile büyük bir çoğunluğu giderildi sorunların.

Yine kullanmayanlar yorum yapmış. S7 Ekimde çıkacak ha ? Güleceğim yoktu doğrusu. Herhalde Samsung'u Sony veya başka bir marka ile karıştırdınız, yılda bir sefer S ve Note serisi tanıtıyorlar prosedürleri değişmedi şu güne kadar. "RAM Sorunu" diye tabir edilen şey tamamen sizin takıntınızdan ibaret. Sanki tamamı boş olda doldurabileceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…