Samsung Galaxy S6 vs Samsung Note 5 vs LG G4?

can7310

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar,

Biliyorum youtube olsun burası olsun her yerde birçok karşılaştırma var. Neden tekrar açtın diyeceksiniz fakat ben cidden arafta kaldım. Kafayı yiyecek duruma geldim lütfen bana söyler misiniz? Hangisini almalıyım ?

Öncelikle kamerası tabiki önemli ve G4'ün kamerası daha iyi fakat oyun performansı donanımı S6'ya göre daha kötü olduğu için bu kamerasının iyiligini götürür ve S6'nın kamerası da yerden yere vurulacak kadar kötü değil şahsen gayet güzel. SD card benim için bir problem degil takmasam da olur. Tabiki ortada bir de Note 5 var şimdi note 5 genelde iş adamı ve işkadınlarına hitap eder ve aslında kalemle pek bir işim yok ama tasarımı ve özellikleri ve büyüklügü hoşuma gidiyor. Sizce almam saçma mı olur ?

Ama ortada bir sorun var herkes diyor ki samsung alma pişman olursun bundan önceki telefonum samsungdu ve bu benim 2.telefonum olucak o telefon berbat derecede kasıyordu fakat samsung bu s6'da sanki o kasma problemini atmış touchwiz denen şeyde bir problem yok gibi geldi bana eğer samsung max 2.5 3 sene götürücekse beni alıcam. Hangisi beni 2.5 3 sene götürür sorunsuz ?

Lütfen cevaplayın. Cevaplayanlara teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…