sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 2 Eylül 2022 #1 Telefonun ana kartını değişitik yeni kartta hasar yok eminiz batarya gibi şeyler sağlam ama şarja takınca tepki yok açılmıyor ama ısınıyor bir arkadaşım orijinal şarja takarsan olur diyor ama bilmiyorum tam.
Telefonun ana kartını değişitik yeni kartta hasar yok eminiz batarya gibi şeyler sağlam ama şarja takınca tepki yok açılmıyor ama ısınıyor bir arkadaşım orijinal şarja takarsan olur diyor ama bilmiyorum tam.
ekranıkapananadam Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Nerede tamir gördü? Arkadaşınız sallamış birazcık.
sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 2 Eylül 2022 #3 ekranıkapananadam dedi: Nerede tamir gördü? Arkadaşınız sallamış birazcık. Genişletmek için tıkla... yakın birisi işi büyük yapmaz hata bu gün yeniden götüreceğim ama yinede sorayım dedim
ekranıkapananadam dedi: Nerede tamir gördü? Arkadaşınız sallamış birazcık. Genişletmek için tıkla... yakın birisi işi büyük yapmaz hata bu gün yeniden götüreceğim ama yinede sorayım dedim
ekranıkapananadam Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #4 sungkang dedi: Yakın birisi işi büyük yapmaz hata bugün yeniden götüreceğim ama yine de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Mahalle telefoncusu vakası yapılan işçiliğinde garantisi yok geçmiş olsun.
sungkang dedi: Yakın birisi işi büyük yapmaz hata bugün yeniden götüreceğim ama yine de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Mahalle telefoncusu vakası yapılan işçiliğinde garantisi yok geçmiş olsun.
sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 3 Eylül 2022 #5 ekranıkapananadam dedi: Mahalle telefoncusu vakası yapılan işçiliğinde garantisi yok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Mahalle değil çarşı ortası kocaman falan adamlar zaten elektirkli scooter falanda satıyor bayağı büyük yer.
ekranıkapananadam dedi: Mahalle telefoncusu vakası yapılan işçiliğinde garantisi yok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Mahalle değil çarşı ortası kocaman falan adamlar zaten elektirkli scooter falanda satıyor bayağı büyük yer.
ekranıkapananadam Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #6 sungkang dedi: Mahalle değil çarşı ortası kocaman falan adamlar zaten elektirkli scooter falanda satıyor bayağı büyük yer. Genişletmek için tıkla... Yetkili bir yer mi?
sungkang dedi: Mahalle değil çarşı ortası kocaman falan adamlar zaten elektirkli scooter falanda satıyor bayağı büyük yer. Genişletmek için tıkla... Yetkili bir yer mi?
sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 3 Eylül 2022 #7 ekranıkapananadam dedi: Yetkili bir yer mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet yetkili servis yazıyor falan üstünde
ekranıkapananadam dedi: Yetkili bir yer mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet yetkili servis yazıyor falan üstünde
ekranıkapananadam Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #8 sungkang dedi: Evet evet yetkili servis yazıyor falan üstünde. Genişletmek için tıkla... Belgesi falan var mı? Genelde yetkili servis yazan yerlerin çoğu sahte telefoncu oluyor ama hepsi değil.
sungkang dedi: Evet evet yetkili servis yazıyor falan üstünde. Genişletmek için tıkla... Belgesi falan var mı? Genelde yetkili servis yazan yerlerin çoğu sahte telefoncu oluyor ama hepsi değil.
sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 3 Eylül 2022 #9 ekranıkapananadam dedi: Belgesi falan var mı? Genelde yetkili servis yazan yerlerin çoğu sahte telefoncu oluyor ama hepsi değil. Genişletmek için tıkla... Orada yazın başlarında çalıştım evet adamın ofisinde bir sürü belgesi vardı zaten oraya girmek yasaktı
ekranıkapananadam dedi: Belgesi falan var mı? Genelde yetkili servis yazan yerlerin çoğu sahte telefoncu oluyor ama hepsi değil. Genişletmek için tıkla... Orada yazın başlarında çalıştım evet adamın ofisinde bir sürü belgesi vardı zaten oraya girmek yasaktı
ekranıkapananadam Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #10 sungkang dedi: Orada yazın başlarında çalıştım evet adamın ofisinde bir sürü belgesi vardı zaten oraya girmek yasaktı. Genişletmek için tıkla... İşçiliğin 6 ay garantisi olması lazım gidip oraya başvurun eğer olumsuz cevap alırsanız tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
sungkang dedi: Orada yazın başlarında çalıştım evet adamın ofisinde bir sürü belgesi vardı zaten oraya girmek yasaktı. Genişletmek için tıkla... İşçiliğin 6 ay garantisi olması lazım gidip oraya başvurun eğer olumsuz cevap alırsanız tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.