Custom ROM Samsung Galaxy S7 Edge TWRP root (Magisk) leange OS stock ROM atılamıyor

Amiral794

Decapat
Daha fazla  
Şöyle özetlemek gerekirse cihazı ne TWRP ne root ne leangeos ROM ne de stock ROM vs. atılmamanın yanı sıra cihaz galiba hard brick veya soft brick olma ihtimali var. Bunu nasıl düzeltebiliriz acilen cevap vermeniz önemle rica ederim.

20230910_163611.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Initialzation yazısında kalıyorsa ya Odin sürümü uyumsuzdur ya da USB driver yüklü değildir diye tahmin ediyorum. Odin sürümü olarak 3.13.1 veya 3.13.3 kullanın. Bir de USB driveri yüklü değilse yükleyin. Bir de Initialzation yazısında kaldığı sürece korkacak birşey yok, odini rahatlıkla kapatabilirsiniz. Ama eğer yükleme başlarsa ve o zaman kapatırsanız sıkıntı olur.

Aslında insitasyon değil de sorun Odin'de "downloading do not turn off target" yazısında takılıp kalıyor asıl bunun çözümü nedir?

Ha bu arada deneme amaçlı olarak Odin'de bu sıkıntı olunca bende tabletten Termux + Termux-USB + Debian gnu/linux unstable üzerinden ADB, Fastboot ve heimdall-flash'dan da denedim ancak ben bu deneyim maalesef başarısız olunca tekrardan PC'den denemek zorunda kaldım diyebilirim ve Tekrar'dan PC'deki Odin'den denemek zoruda kaldım ve bu yüzden bu "downloadin do not target" sorunu çözmek için foruma tekrardan ışınlanmak zorunda kaldım sizce bu Odin'in "downloading do not turn off target" takılı kalma sorununu nasıl çözebiliriz? Ha bu arda termux'tan önce de bu odin'in "downloading do not turn off target" takılma sorunu vardı.

not bu konuyu kapatmak zorundayım çünkü tam olarak açıklayamadım

Son düzenleme:
Aslında insitasyon değil de sorun Odin'de "downloading do not turn off target" yazısında takılıp kalıyor asıl bunun çözümü nedir?

Ha bu arada deneme amaçlı olarak Odin'de bu sıkıntı olunca bende tabletten Termux + Termux-USB + Debian gnu/linux unstable üzerinden ADB, Fastboot ve heimdall-flash'dan da denedim ancak ben bu deneyim maalesef başarısız olunca tekrardan PC'den denemek zorunda kaldım diyebilirim ve Tekrar'dan PC'deki Odin'den denemek zoruda kaldım ve bu yüzden bu "downloadin do not target" sorunu çözmek için foruma tekrardan ışınlanmak zorunda kaldım sizce bu Odin'in "downloading do not turn off target" takılı kalma sorununu nasıl çözebiliriz? Ha bu arda termux'tan önce de bu odin'in "downloading do not turn off target" takılma sorunu vardı.

not bu konuyu kapatmak zorundayım çünkü tam olarak açıklayamadım
Geç yanıt için üzgünüm. Modlanmamış bir Odin ile denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı