Samsung Galaxy S7/S7Edge İçin Android 10 OneUI 2.0 Rom Göründü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeah, bro but ehhh, I guess you can add me by yourself because I never joined in before I got the banned message and I was wondering if I did something wrong . And most importantly how's the rom progressing bro
Hello everyone, how is things moving on. It seems it's been a while.
Hello Anan's tester, how things moving on. I just can't wait to install the rom on my s7...

Son düzenleme:
Bataryam sağlam ancak planlı eskitme yapıldı cihaza, en stabil sürüm 2017 aralikta gelen sürümdür oreo ile beraber %30-50 arası pil kaybim oldu. Keşke eski sürüme dönebilmek mümkün olsa.
her şey mümkürdur kardeş indir yukle hangi surumu istıyorsan odinle yukle çok basit

Hocam varmı bir haber naptılar romu çıkardılarmı

s7 edge android 10 için stabil çalışan rom çıktımı bilgisi olan

Blackdiamond N8 Pie Port.
Teşekkür ederim dostum. Romun indirebileceğim bir tane buldum ama almanya versionu falan seçsem bir problem olur mu hani telefon türkçe ayarlarda kullanabilirim değil mi imei vb bir durum olmaz

Teşekkür ederim dostum. ROM'un indirebileceğim bir tane buldum ama Almanya versionu falan seçsem bir problem olur mu hani telefon Türkçe ayarlarda kullanabilirim değil mi IMEI vb bir durum olmaz.
Romun tek versiyonu var o da XDA'da. Almanya derken indireceğin sunucuyu diyorsun galiba. Fark yok. Türkçe kullanırsın. IMEI uçmaz ama her ihtimale karşı yedek al.

Romun tek versiyonu var o da XDA'da. Almanya derken indireceğin sunucuyu diyorsun galiba. Fark yok. Türkçe kullanırsın. IMEI uçmaz ama her ihtimale karşı yedek al.
Dostum romu yükledim de "Doğrulama başarısız, Cihazınız yeniden başlatılamıyor,, bütünlük doğrulaması başarısız, Cihazınızı varsayılan fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekiyor. Bu işlem tüm verilerinizi silecek. CİHAZI SIFIRLA" hattası alıyordum sonra twrp ile tüm sistemi sildim olan android sistemini dahil sonra tekrar dedim yine aynı hattayı aldım sebebi nedir acaba?
hocam no-verity-opt-encrypt-5.1 indirp twrp üzerinden kurdum yine düzelmedi internette adam gibi çözümde yok yardımcı olabile şansın varmı acaba

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…