The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Ocak 2021 #21 *#06# yaptığınızda IMEI numaranızı göremiyorsanız IMEI numarasının tutulduğu EFS'ye zarar vermişsiniz demektir.
*#06# yaptığınızda IMEI numaranızı göremiyorsanız IMEI numarasının tutulduğu EFS'ye zarar vermişsiniz demektir.
hotttuna Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 23 27 Ocak 2021 #22 Bende de aynı problem var IMEI numarasını gösteriyor e devletten sorguladım kayıtlı gözüküyor 9.0 yaptıktan sonra hiçbir simi görmüyor telefon
Bende de aynı problem var IMEI numarasını gösteriyor e devletten sorguladım kayıtlı gözüküyor 9.0 yaptıktan sonra hiçbir simi görmüyor telefon
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 28 Ocak 2021 #23 Sorun telefonun kaydı değil o IMEI'nin yazılımsal bozulmadan dolayı telefonda çalışmaması.
hotttuna Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 23 28 Ocak 2021 #24 Handsome Reis dedi: Sorun telefonun kaydı değil o IMEI'nin yazılımsal bozulmadan dolayı telefonda çalışmaması. Genişletmek için tıkla... Kendim çözebilir miyim bunu yeni IMEI falan mı kaydetmem gerek
Handsome Reis dedi: Sorun telefonun kaydı değil o IMEI'nin yazılımsal bozulmadan dolayı telefonda çalışmaması. Genişletmek için tıkla... Kendim çözebilir miyim bunu yeni IMEI falan mı kaydetmem gerek