Samsung Galaxy S8+ vs Huawei Mate 10 Pro

Hasan Darama

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İsviçre'de dayım var ve sürekli bana oradan telefon alıp gönderir ki en son telefonum oradan aldığım iPhone 6 idi.
Şimdi telefon değiştireceğim ve soru şu; Samsung Galayx S8+ (1500 TL civarı) Huawei Mate 10 Pro (2350 TL civarı) bu kriterleri ve kendi düşüncelerinizi de ortaya koyarak cevaplarsanız iyi olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside güzel telefonlar öncelikle bunu söylemeliyim. İzlediğim incemelerde gece çekimi olarak S8'in daha iyi olduğunu gördüm ama onun dışında Mate 10 Pro modelinin daha iyi olduğunu gördüm ancak yanılıyor olabilirim. Onun dışında performans olarak iki telefonda çok iyi telefonlardır. Arayüz konusuna gelirsek o senin vereceğin karar ama bana Mate 10 Pro'nun arayüzü daha hoş geliyor ama kişiselleştirme açısından S8 daha avantajlı bir telefon. Bu nedenlerden dolayı iki telefonda seni üzmez, istediğini alabilirsin.

S8 kullanıyorum çok memnunum öneririm aklinda bi soru varsa cevaplayabilirim.

Tavsiyem Samsung'dan şaşma. Ben sadece bir sefer LG kullandım onda da bin pişman oldum, diğer tüm markalardan soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…