Samsung Galaxy S8'in performansı nasıl?

justblack

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Herkese selam.
Samsung Galaxy S8 kullananlar veya tecrübe edenlerin cevaplarına ihtiyacım var.
Bu modelde karanlık mod, göz rahatlığı ışığı, ekran bölünmesi(split screen), ekranda çift tıklama zamanı ekranın açılması veya kapanması özellikleri var mı?
En fazla kullandığım uygulamalar: Clash of Clans, YouTube (360-480p), Brave (1-2 sekme), Duolingo, banka uygulaması ve s. İlaveten Samsung sağlık uygulaması adım sayarı, amazfit uygulaması da arka planda daim aktiv kalıyor. Ana ekranda da 2 3 tane basit widget oluyor. Sizce bu kullanımda performansı üzer mi?
Bu konularda bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. İlaveten S8 ile alakalı diğer yorumlarınızı da dikkate alacağım.

Açıkçası 6 yıllık bir telefon almanızı önermem. Telefonu formatlayıp kullanınca akıcı oluyor ama bir süre kullanıp uygulama indirdikten sonra yavaşlamalar ve hantallaşmalar olacaktır. Bütçenizi söylerseniz daha iyi ve daha yeni modelleri önerebiliriz.

Yanlış bilgi

S8 alabilirsiniz performanslı telefon fakat S8 fiyatına daha yeni telefonlar var. Uygulama olarak sizi üzmez Android 10'a kadar alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
S8 eski olmasına rağmen benim sevdiğim bir telefondur hala taş gibi telefon bence.

S8 alabilirsiniz performanslı telefon fakat S8 fiyatına daha yeni telefonlar var. Uygulama olarak sizi üzmez Android 10'a kadar alıyor.
Hocam ikinci elde 800 tl-ye ekran camı ve arka camında çatlaklar olan bir cihaz buldum da ondan sordum. Kozmetik olarak takıntım yok, performans iyi olsun yeter mantığı ile seçiyorum.

Hocam bütçe varda, sadece telefonu tam kapasite kullanmadığım için, uygun fiyata yeterli güç arıyorum. İkinci elde cazip ilan gördüğümde düşünürüm sadece.

Bence alacaksanız en az S9 kullanın derim. S7'nin yenilenmiş fiziksel tuşları kaldırılmışı gibi düşünün. Kamera yönünde üzmese bile işlemci belli yerlerde çok ısıya maruz kalabiliyor ve tam performans veremiyor.(Eski S7 kullanıcısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…