Mən Azərbaycan türküyəm
Azərbaycanda yaşayıram.
210 manata ıyı bırını puldum S9+pazarlikla 180'e anlasirsam alacağım.Temiz telefon kutusu faalan her sheyi var amma normal fiyati 250-300 arasi.
Mən Azərbaycan türküyəm
Azərbaycanda yaşayıram.
210 manata ıyı bırını puldum S9+pazarlikla 180'e anlasirsam alacağım.Temiz telefon kutusu faalan her sheyi var amma normal fiyati 250-300 arasi.
S9+ daha üst bir cihaz yani işinizi görür yeterince hocam. Azerbaycan ekonomisine dair pek bilgimiz olmadığı için fiyat konusunda birşey söylemek benim için ve çoğu hocam için zor.
S9+ daha üst bir cihaz yani işinizi görür yeterince hocam. Azerbaycan ekonomisine dair pek bilgimiz olmadığı için fiyat konusunda bir şey söylemek benim için ve çoğu hocam için zor.
Merhaba, elimde S9 alacak kadar bütçe var. Oyun bağımlısı değilim, sosyal medyam olsun hem de YouTube'a falan fazla bakıyorum diye tercih etmek istiyorum, çünkü ekran kalitesi bayağı iyi. Fikrinizi almak istiyorum.
Eğer bütçeyi arttırabilirir ve s10 serisine geçiş yaparsanız daha uzun ömürlü olur ben Samsung note 10 kullanıyorum ve hala taş gibi. Bütçe varsa 10 serisinden s10 veya note 10 gibi cihazlara geçebilirsiniz.
Eğer bütçeyi arttırabilirir ve s10 serisine geçiş yaparsanız daha uzun ömürlü olur ben Samsung note 10 kullanıyorum ve hala taş gibi. Bütçe varsa 10 serisinden s10 veya note 10 gibi cihazlara geçebilirsiniz.