Samsung Galaxy S9 FE+ alınır mı?

Hocam, dün elime ulaştı. Bence alınır. Ekranın kalitesi iyi. Renkleri iyi gösteriyor. Exynos 1380 de orta halli bir işlemci. Oyun içinse çoğu oyunu oynarsın. Günlük kullanımda ise sorunu yok. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Selamünaleyküm. Ders çizin film amaçlı alacağım. Notlar alıp ondan çalışacağım. Şarjı uzun gitmeli. Bu ihtiyaçları sence karşılar mı?

Diğer bir sorumsa yandan bakınca TFT ekranlarda görüntü renkleri doğru vermiyormuş. Acaba bu tablette öyle mi?

Diğer bir seçeneğim Huawei 11.5s papermate. Bu ikisi arasındayım şimdilik. Seninde arada kaldığın model oldu mu olduysa hangi modeldir? Hayırlı akşamlar.

Selamünaleyküm. Ders çizin film amaçlı alacağım. Notlar alıp ondan çalışacağım. Şarjı uzun gitmeli. Bu ihtiyaçları sence karşılar mı?

Diğer bir sorumsa yandan bakınca TFT ekranlarda görüntü renkleri doğru vermiyormuş. Acaba bu tablette öyle mi?

Diğer bir seçeneğim Huawei 11.5s papermate. Bu ikisi arasındayım şimdilik. Seninde arada kaldığın model oldu mu olduysa hangi modeldir? Hayırlı akşamlar.

Öncelikle geç gördüm kusura bakmayın hocam.

Hocam şöyle diyeyim. Dün akşamdan şarja taktım. 13.30 gibi eve geldim. Yüzde 95'te aldım. Şu ana kadar dizi izledim, ders çalıştım, 2-3 elde oyun oynadım. Şu anda şarj yüzde 85. Filmde de ses kalitesi ve ekranı gayet güzel.

Bence sadece ekranda siyahlar parlak gözüküyor. Onun dışı rahatsız olduğum bir şey yok. Bu arada yandan bakınca doğru vermemesi gibi bir durumda yok.

Ben Apple 10.nesil arasında kalmıştım. 10.nesili gidip incelediğimde çok küçük olduğunu gördüm ondan almadım. Bir de bana kalem lazımdı. Samsung'un içinden kalemde çıkıyor. Apple'de böyle bir şey yok. Bahsettiğiniz tabletle ilgili fazla bilgiye sahip değilim ancak Google servisleri açılmıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı