Samsung Galaxy S9+ vs Huawei Matepad Air

Yer
Malatya
Sizce hangisini almalıyım? Galaxy S9+'ı 256GB alırım alırsam. Matepad'in depolaması ve RAM'i daha düşük ama fiyat performans olarak daha uygun gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de Huawei hakkında bir sorum var: Bi ara ABD-Çin geriliminde Google hizmeti çekilmişti Huawei'lerden (?). Google Play Store kullanılamıyor mu? Alsam kullanamaz mıyım? Orasını anlayamadım olayın.

Belirli yolları var ama genelde hata veriyor. S9+ Matepad Air ile aynı Segment de değil ayrıca, alabiliyorsanız tabii ki de S9+ alın. Ipad Air 5 veya Ipad Pro 3. Nesil gibi modelleri de düşünebilirsiniz.

Belirli yolları var ama genelde hata veriyor. S9+ Matepad Air ile aynı Segment de değil ayrıca, alabiliyorsanız tabii ki de S9+ alın. Ipad Air 5 veya Ipad Pro 3. Nesil gibi modelleri de düşünebilirsiniz.
Yani telefonum saatim falan hep Samsung uzun süredir kullanırım o yüzden Apple tercih etmiyorum.

Google gerilimi öncesi var olan modellerde kaldı. 16 Mayıs 2019 tarihinden sonraki tablet, telefon modellerinden kaldırıldı, Google servisleri.
Öneri kısmına girmeyeceğim.
Google servisleri benim için önemli olduğundan Huawei'den vazgeçmek zorundayım sanırım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Öyleyse Matepad Air ile uğraşmayın bence Tab S9+ her türlü daha iyi.

Sizce hangisini almalıyım? Galaxy S9+'ı 256GB alırım alırsam. Matepad'in depolaması ve RAM'i daha düşük ama fiyat performans olarak daha uygun gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de Huawei hakkında bir sorum var: Bi ara ABD-Çin geriliminde Google hizmeti çekilmişti Huawei'lerden (?). Google Play Store kullanılamıyor mu? Alsam kullanamaz mıyım? Orasını anlayamadım olayın.
Hocam Tabii kide S9+ Bu Mercedes varken Tofaş almak gibi bir şey Mercedes S9 Bu arada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı