5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 17 Haziran 2024 #1 Merhaba. Samsung Galaxy E5 telefona costom ROM atacağım fakat Odin moda geçmek için ses kısma güç tuşu ve Home tuşuna basarak girilen Odin Mod'a benim telefon Android System Recovery'e giriyor. Odin yüklemek istiyorum nasıl yaparım? Teşekkürler.
Merhaba. Samsung Galaxy E5 telefona costom ROM atacağım fakat Odin moda geçmek için ses kısma güç tuşu ve Home tuşuna basarak girilen Odin Mod'a benim telefon Android System Recovery'e giriyor. Odin yüklemek istiyorum nasıl yaparım? Teşekkürler.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Haziran 2024 #2 Tam tersi ses açma ile deneyin.
5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 17 Haziran 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Tam tersi ses açma ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun onu halletim de şimdi TWRP yükledim bilgisayardan şimdi de TWRP'yi açmıyor onu nasıl açacağız
Heribert Yavuz dedi: Tam tersi ses açma ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun onu halletim de şimdi TWRP yükledim bilgisayardan şimdi de TWRP'yi açmıyor onu nasıl açacağız
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Haziran 2024 #4 519552 dedi: Hocam sağ olun onu halletim de şimdi TWRP yükledim bilgisayardan şimdi de TWRP'yi açmıyor onu nasıl açacağız. Genişletmek için tıkla... Auto reboot kapalı şekilde kur. Sonra ses kısma Power Home ile yineden başlat.
519552 dedi: Hocam sağ olun onu halletim de şimdi TWRP yükledim bilgisayardan şimdi de TWRP'yi açmıyor onu nasıl açacağız. Genişletmek için tıkla... Auto reboot kapalı şekilde kur. Sonra ses kısma Power Home ile yineden başlat.
5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 17 Haziran 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Auto reboot kapalı şekilde kur. Sonra ses kısma Power Home ile yineden başlat. Genişletmek için tıkla... Tekrar yapmayı denedim de bu sefer de Odin ekranında telefonum gözükmedi.
Heribert Yavuz dedi: Auto reboot kapalı şekilde kur. Sonra ses kısma Power Home ile yineden başlat. Genişletmek için tıkla... Tekrar yapmayı denedim de bu sefer de Odin ekranında telefonum gözükmedi.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Haziran 2024 #6 519552 dedi: Tekrar yapmayı denedim de bu sefer de Odin ekranında telefonum gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar yap.
519552 dedi: Tekrar yapmayı denedim de bu sefer de Odin ekranında telefonum gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar yap.