B BAKLAVA 1 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Minecraft'a girerken neredeyse 20 dakika bekliyorum. Neden böyle oluyor?
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2021 #2 BAKLAVA 1 dedi: Minecraft'a girerken neredeyse 20 dakika bekliyorum. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin sistem özellikleri Minecraft için yetersiz. Açıldığında da kasma ve donmalar yaşarsınız. Artı 0 Eksi
BAKLAVA 1 dedi: Minecraft'a girerken neredeyse 20 dakika bekliyorum. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin sistem özellikleri Minecraft için yetersiz. Açıldığında da kasma ve donmalar yaşarsınız.
KS KS B BAKLAVA 1 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 DGDev dedi: Tabletinizin sistem özellikleri Minecraft için yetersiz. Açıldığında da kasma ve donmalar yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunda fazla kasmalar yaşanmıyor, 20 FPS alıyorum.Sadece açılırken uzun sürüyor. Çözümü var mı? Artı 0 Eksi
DGDev dedi: Tabletinizin sistem özellikleri Minecraft için yetersiz. Açıldığında da kasma ve donmalar yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunda fazla kasmalar yaşanmıyor, 20 FPS alıyorum.Sadece açılırken uzun sürüyor. Çözümü var mı?
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2021 #4 BAKLAVA 1 dedi: Oyunda fazla kasmalar yaşanmıyor, 20 FPS alıyorum.Sadece açılırken uzun sürüyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hafızasından bazı kullanmadığınız uygulamaları uyku moduna alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BAKLAVA 1 dedi: Oyunda fazla kasmalar yaşanmıyor, 20 FPS alıyorum.Sadece açılırken uzun sürüyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hafızasından bazı kullanmadığınız uygulamaları uyku moduna alabilirsiniz.