T Txter Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #1 Bu tablet, tarih oldu. Çoğu oyunu açmaz oldu. Düşünceleriniz ne?
A Arkadaş Olalım Mı? Picopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 8 Ağustos 2020 #2 Txter dedi: Bu tablet, tarih oldu. Çoğu oyunu açmaz oldu. Düşünceleriniz ne? Genişletmek için tıkla... Alınmaz çok eski tablet o.
Txter dedi: Bu tablet, tarih oldu. Çoğu oyunu açmaz oldu. Düşünceleriniz ne? Genişletmek için tıkla... Alınmaz çok eski tablet o.
AtakanGuney Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 742 Çözümler 3 8 Ağustos 2020 #3 Txter dedi: Bu tablet, tarih oldu. Çoğu oyunu açmaz oldu. Düşünceleriniz ne? Genişletmek için tıkla... Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya Subway Surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal.
Txter dedi: Bu tablet, tarih oldu. Çoğu oyunu açmaz oldu. Düşünceleriniz ne? Genişletmek için tıkla... Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya Subway Surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal.
A Arkadaş Olalım Mı? Picopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 8 Ağustos 2020 #4 Ama bütçene uyuyorsa alın derim bütçeniz ne kadar?
T Txter Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #5 AtakanGuney dedi: Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya Subway Surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal. Genişletmek için tıkla... Aynen, baya eski. Zamanında alınırdı, şimdi alınmaz alındırılmaz.
AtakanGuney dedi: Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya Subway Surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal. Genişletmek için tıkla... Aynen, baya eski. Zamanında alınırdı, şimdi alınmaz alındırılmaz.
A Arkadaş Olalım Mı? Picopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 8 Ağustos 2020 #6 AtakanGuney dedi: Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya subway surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal. Genişletmek için tıkla... Ben de Supercell'in bütün oyunları oynuyorum.
AtakanGuney dedi: Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya subway surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal. Genişletmek için tıkla... Ben de Supercell'in bütün oyunları oynuyorum.
T Txter Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #7 Arkadaş Olalım Mı? dedi: Ama bütçene uyuyorsa alın derim bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam, almayacağım. Bende var, soketi kırık. Ben sadece düşünceleriniz ne merak ettim. O tabletin yerine gider eski bilgisayar alırım. Sizce ne kadara sarsılabilirim? Ancak soket kırık. Bana kalırsa ederi 50 TL etmez.
Arkadaş Olalım Mı? dedi: Ama bütçene uyuyorsa alın derim bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam, almayacağım. Bende var, soketi kırık. Ben sadece düşünceleriniz ne merak ettim. O tabletin yerine gider eski bilgisayar alırım. Sizce ne kadara sarsılabilirim? Ancak soket kırık. Bana kalırsa ederi 50 TL etmez.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.560 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Ağustos 2020 #8 Bende Galaxy Tab 3 var ve YouTube videolarını arada kasarak 720p izliyorum. Eski bir tablet ama deneme tahtası olarak kullanılabilir.
Bende Galaxy Tab 3 var ve YouTube videolarını arada kasarak 720p izliyorum. Eski bir tablet ama deneme tahtası olarak kullanılabilir.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 8 Ağustos 2020 #9 AtakanGuney dedi: Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya Subway Surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal. Genişletmek için tıkla... Atma ziya! 2014'de almıştım, 3 yıl kullandım 3. yıldan sonra bozuldu. 2 kere batarya değişti, bi' kere MoBo değişti.
AtakanGuney dedi: Vallaha bende de var, açıkçası Clash of Clans veya Subway Surfers falan oynanır onun dışında menülerde falan kasıyor eski bir tablet normal. Genişletmek için tıkla... Atma ziya! 2014'de almıştım, 3 yıl kullandım 3. yıldan sonra bozuldu. 2 kere batarya değişti, bi' kere MoBo değişti.
A Arkadaş Olalım Mı? Picopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 8 Ağustos 2020 #10 Bende ise Samsung Galaxy Tab'e var yazılım güncellemesi var mı?