pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Samsung Galaxy Tab 3 Lite'den yaziyorum su anda. Play Store hesap giris yapinca "oturum acilmadi" hatasi. Eger yeni bir hesap acarsam ise "kullanci adini degistir" hatasini aliyorum.
Samsung Galaxy Tab 3 Lite'den yaziyorum su anda. Play Store hesap giris yapinca "oturum acilmadi" hatasi. Eger yeni bir hesap acarsam ise "kullanci adini degistir" hatasini aliyorum.
pathkullancısı3818 Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 Format atın ben öyle yaptım 7 8 kere Gmail denedim oldu ama çok az uygulama var.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 pathkullancısı3818 dedi: Format atın ben öyle yaptım 7 8 kere Gmail denedim oldu ama çok az uygulama var. Genişletmek için tıkla... 4 kere format attım bu olaydan sonr ve stock room yaptim.
pathkullancısı3818 dedi: Format atın ben öyle yaptım 7 8 kere Gmail denedim oldu ama çok az uygulama var. Genişletmek için tıkla... 4 kere format attım bu olaydan sonr ve stock room yaptim.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 O tablet çok eskidi hocam bir zahmet artık açmasın bir şeyleri. Bende de var hala çalışıyor, rom atsam da kullanamadım çok yavaşladı artık.
O tablet çok eskidi hocam bir zahmet artık açmasın bir şeyleri. Bende de var hala çalışıyor, rom atsam da kullanamadım çok yavaşladı artık.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 Büyüyen dedi: O tablet çok eskidi hocam bir zahmet artık açmasın bir şeyleri. Bende de var hala çalışıyor, ROM atsam da kullanamadım çok yavaşladı artık. Genişletmek için tıkla... Kanka ben bakiyorum YouTube falan fakt Play Store sorun o kadar zaten istesem de yenisini alamam.
Büyüyen dedi: O tablet çok eskidi hocam bir zahmet artık açmasın bir şeyleri. Bende de var hala çalışıyor, ROM atsam da kullanamadım çok yavaşladı artık. Genişletmek için tıkla... Kanka ben bakiyorum YouTube falan fakt Play Store sorun o kadar zaten istesem de yenisini alamam.