THIS PROJECT HAS BEEN ABANDONED Please stop emailing me about this. I have no intention of resuming development on this or any other rom for this device. THIS ROM IS NOT READY FOR THE COMMON USER. This thread is dedicated to the...
forum.xda-developers.com
Buradan kurulum yaptım. Google uygulamalarını nasıl yükleyeceğimi biliyor musunuz? @363652
THIS PROJECT HAS BEEN ABANDONED Please stop emailing me about this. I have no intention of resuming development on this or any other rom for this device. THIS ROM IS NOT READY FOR THE COMMON USER. This thread is dedicated to the...
forum.xda-developers.com
Buradan kurulum yaptım. Google uygulamalarını nasıl yükleyeceğimi biliyor musunuz? @363652
4.4.4
Kamera yok ancak sorun değil. Bilgisayarım tableti görmüyor şuan onu nasıl çözerim diye uğraşıyorum.
Bu arada bir şey farkettim, factory reset atmadan yüklenmiyormuş romlar ben sadece wipe yapıyormuşum. Diğer hata bunda da çıktı factory reset atınca düzeldi. Şimdi eski romları tekrar deniyeceğim. Tabi denemem için bilgisayarın tableti görmesi lazım ama görmüyor.
Bunu tabletin tarayıcısını kullanıp indirin. Sonra recovery Mode'a girip indirdiğiniz dosyayı "install ZIP" kısmından yükleyin. Yeniden başlatınca Google uygulamaları yüklü olacak.
Cyanogenmod LineageOS'un eski sürü müdür? LineageOS sayılabilir yani.
Diğerleri yüklenebilirse yeni rom'ların android sürümünü yazın.