I usually just hook up my nook to my pc to transfer movies but for some reason on cm11 it wont let me. Have looked in the settings and don't see an option for mass storage or anything. Is this not available in cm11? Anyone else with this issue?
forum.xda-developers.com
Bu romda pc cihazı görmüyormuş bu durumda yeniden Stock ROM'a geçip eski romları denemem lazım. Tabletin hafızayı yakmassam iyi.
Stock ROM'a geçtim ancak hala cihazı görmüyor bilgisayarım.
I usually just hook up my nook to my pc to transfer movies but for some reason on cm11 it wont let me. Have looked in the settings and don't see an option for mass storage or anything. Is this not available in cm11? Anyone else with this issue?
forum.xda-developers.com
Bu romda pc cihazı görmüyormuş bu durumda yeniden Stock ROM'a geçip eski romları denemem lazım. Tabletin hafızayı yakmassam iyi. Eki Görüntüle 1270970
Stock ROM'a geçtim ancak hala cihazı görmüyor bilgisayarım.
Odin görüyor ancak hiçbir dosyayı kabul etmiyordu, All samsung recovery bu dosya ile çözdüm. İleride bu konuyu okuyan biri olursa baya bir bilgisi olacak sanırım.
TWRP'ye girdim ancak PC hala görmüyor.
Odin görüyor ancak hiçbir dosyayı kabul etmiyordu, All samsung recovery bu dosya ile çözdüm. İleride bu konuyu okuyan biri olursa bayağı bir bilgisi olacak sanırım.