Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 TWRP ve lineagos kurulum

Çınar Çelik

Hectopat
Yer
Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi
Öncellikle olabilecekler için sorumluluk almıyorum
Öncelikle indirme hızı düşük olan kişiler Internet Download Manager yükleyelim.
Odin programını indirin
Ardından TWRP'i indirelim link altta.
Ardından Samsung USB (universal Serial bus) for Phone sürücüsünü indirin genellikle Samsung Kies ya da Smart Switch ile birlikte kurulur (bu daha güvenilir bir yöntem)
Ardından Odin'i çalıştırın
Ve pda kısmına TWRP dosyamızı koyalım ve Options'dan Auto Reboot'u kapatın ve tablete geçelim tableti kapatın ardından ses azaltma+Home+Power tuşuna basın ardından uyarı çıkacak ses arttırma tuşuna basın ve tabletinizi PC'ye bağlayıp Odin'de start tuşuna basıyoruz ve TWRP yüklenmiş olacak ardından tableti açın lineage-14.1-20190609_1824-UNOFFICIAL-core33g.zip bu ROM'u indirin ve buradan https://sourceforge.net/projects/op...ad?use_mirror=master&r=&use_mirror=autoselect opengapps yükleyin tableti PC'ye bağlayın ve bu dosyaları (ROM ve opengapps) dosyalarını tabletin ana dizinine atın ardından TWRP'ye girin wipe a tıklayın Advanced wipe tıklayıp Micro SD hariç hepsini seçin wipe basın ardından ınstall'a basın ve lineagos ve opengapps sırayla yükleyin ardından lineagos yüklemiş olacağız
Devamı gelecek... @Umut Nas.

@Çınar Çelik,
Cihaz için 3G uyumlu ROM bulabildiyseniz iyi aslında. Devamı zaten basit. Wipe cache yaptıktan sonra reboot System Now yazısına basıp tableti açıyoruz.
Evet Hocam açıkcası sim uyumlu Rom sonunda buldum ama deneyemedim fakat kuzenime yükledik

@Çınar Çelik,
Cihaz için 3G uyumlu ROM bulabildiyseniz iyi aslında. Devamı zaten basit. Wipe cache yaptıktan sonra reboot System Now yazısına basıp tableti açıyoruz.
3G Testine sokmadık

@Umut Nas TWRP yükleyene kadar canım çıktı

@Enes3078 rehber yazısını yazmıştım ama siz yapar mısınız

@Umut Nas sorun var yüklemeden önce wipedan rom dosyalarıda gitmiş ve tablet açılmıyor pc'de tableti görmüyor

@Umut Nas

Technopat Haberler

Geri
Yukarı