B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 27 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar babam HSBC'nin Samsung Tablet kampanyasına katıldı ve tablet gelecek. Alınır mı bu tabelet ?
Arkadaşlar babam HSBC'nin Samsung Tablet kampanyasına katıldı ve tablet gelecek. Alınır mı bu tabelet ?
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Ocak 2015 #2 Güzel tablettir fakat onun yerine Dell Venue 7 alınabilir. Kullanım amacına göre değişir. Mesela oyun oynayacaksan tablet birkaç yıl sonra yetersiz kalabilir. Ama internette gezilecekse alınabilir.
Güzel tablettir fakat onun yerine Dell Venue 7 alınabilir. Kullanım amacına göre değişir. Mesela oyun oynayacaksan tablet birkaç yıl sonra yetersiz kalabilir. Ama internette gezilecekse alınabilir.
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 28 Ocak 2015 #3 @Emir Öztürk Önerin için sağol ama öyle bir tercih hakkım yok. HSBC Samsung tableti veriyor
Berkanenes Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #4 Hocam tabletin bir üstü yani 8 inci ne sahibim gayet kullanışlı cihaz ama arayüzde kasmalar donmalar vs sizi rahatsız edebilir helede 7 inç olanında
Hocam tabletin bir üstü yani 8 inci ne sahibim gayet kullanışlı cihaz ama arayüzde kasmalar donmalar vs sizi rahatsız edebilir helede 7 inç olanında
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 28 Ocak 2015 #5 @Berkanenes Çok sıkıntı olmaz herhalde