Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2015 #1 Tab 4 7.0 tbletim var. OTG kablosu ile usb takıyorum tablet görmüyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2015
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 30 Ağustos 2015 #2 Tabletin OTG desteği yok ki görsün.
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2015 #3 Anladım eyvallah. Peki bir cihazın otg desteğinin olup olmadığı sadece o kabloyla mı anlaşılır?
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 30 Ağustos 2015 #4 Ayas. dedi: Anladım eyvallah. Peki bir cihazın otg desteğinin olup olmadığı sadece o kabloyla mı anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Sorunuzu anlamadım. Tab 4 7" modelinde OTG desteği bulunmuyor. Hiç bir şekilde görmez yani.
Ayas. dedi: Anladım eyvallah. Peki bir cihazın otg desteğinin olup olmadığı sadece o kabloyla mı anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Sorunuzu anlamadım. Tab 4 7" modelinde OTG desteği bulunmuyor. Hiç bir şekilde görmez yani.
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2015 #5 TOLOS dedi: Sorunuzu anlamadım. Tab 4 7" modelinde OTG desteği bulunmuyor. Hiç bir şekilde görmez yani. Genişletmek için tıkla... Peki herhangibir cihazın otg desteğinin olup olmadığını nasıl anlayacağız?
TOLOS dedi: Sorunuzu anlamadım. Tab 4 7" modelinde OTG desteği bulunmuyor. Hiç bir şekilde görmez yani. Genişletmek için tıkla... Peki herhangibir cihazın otg desteğinin olup olmadığını nasıl anlayacağız?
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2015 #6 Ayas. dedi: Peki herhangibir cihazın otg desteğinin olup olmadığını nasıl anlayacağız? Genişletmek için tıkla... İnternet üstünden kısa bir araştırma ile OTG desteğin olup olmadığına bakman gerek.
Ayas. dedi: Peki herhangibir cihazın otg desteğinin olup olmadığını nasıl anlayacağız? Genişletmek için tıkla... İnternet üstünden kısa bir araştırma ile OTG desteğin olup olmadığına bakman gerek.