Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 çok yavaş

MrTanrikulu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde 2014 senesinden kalma bir Tab 4 mevcut. Biliyorsunuz bir tablet olmuş eskinin bilgisayar parası, yeni alamıyoruz. Ben de elimde duran malımı kullanmak istedim, 1-2 senedir kenarda duruyordu. Ancak aşırı kasıyor ve çok yavaş. Halihazırda içerisinde Android 4.4.2 sürümü var ve YouTube bile desteklemiyor. XDA forumdur, YouTube'dur çeşitli kaynaklardan bakıp 2-3 ROM-root atmayı denedim, ben de aşırı bilgi sahibi değilim. Bu ROM'larda cihaz bir tık hızlandı ama her birinde fahiş hatalar var, kimisinde tuşlar çalışmıyor kimisinde de sürekli Google Play ve diğer uygulamalarda durduruldu hataları alıyorum. Bana bu aleti hızlı çalıştırıp en azından YouTube ve 1-2 uygulama açtıracak, hadi YouTube'a tarayıcıdan gireriz, en azından hızlandıracak bir önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Düzelmez bende de 4.4.4 vardı root falan attım bir işe yaramadı hatta daha da kastırdı bence en mantıklısı yeni bir tablet almak hocam.

Hala devam ediyorsanız farklı YouTube Client'i deneyin YouTube uygulamasını açmak istiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…