3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Ocak 2021 #1 Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 için ROM var mı?
A Altuntac Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 3 8 Ocak 2021 #2 Ben çok ataştırdım malesef bulamadım, bulduklarım android 4 tabanlı, işe yaramadı 5 ve üstü rom bilen varsa link atarsa sevinirim.
Ben çok ataştırdım malesef bulamadım, bulduklarım android 4 tabanlı, işe yaramadı 5 ve üstü rom bilen varsa link atarsa sevinirim.
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #3 Altuntac dedi: Ben çok ataştırdım maalesef bulamadım, bulduklarım Android 4 tabanlı, işe yaramadı 5 ve üstü ROM bilen varsa link atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Peki üst modeller için olan ROM'ları bu modele yükleyemez miyiz?
Altuntac dedi: Ben çok ataştırdım maalesef bulamadım, bulduklarım Android 4 tabanlı, işe yaramadı 5 ve üstü ROM bilen varsa link atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Peki üst modeller için olan ROM'ları bu modele yükleyemez miyiz?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 12 Ocak 2021 #4 LionelMaradona dedi: Peki üst modeller için olan ROM'ları bu modele yükleyemez miyiz? Genişletmek için tıkla... Altuntac dedi: Ben çok ataştırdım malesef bulamadım, bulduklarım android 4 tabanlı, işe yaramadı 5 ve üstü rom bilen varsa link atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verir misiniz?
LionelMaradona dedi: Peki üst modeller için olan ROM'ları bu modele yükleyemez miyiz? Genişletmek için tıkla... Altuntac dedi: Ben çok ataştırdım malesef bulamadım, bulduklarım android 4 tabanlı, işe yaramadı 5 ve üstü rom bilen varsa link atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verir misiniz?