Agorxrd Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 253 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4125 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz Takılı RAM 8,00 GB KUU Tech SDD 256GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2021 #1 Elimde Samsung Tab 4 var sürümü 4.4.4 nasıl güncellerim? Güncelleme gelmiyor Roblox gibi oyunları açamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
Elimde Samsung Tab 4 var sürümü 4.4.4 nasıl güncellerim? Güncelleme gelmiyor Roblox gibi oyunları açamıyorum.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Ekim 2021 #2 Custom Rom, Root ve Custom recovery kavramlarını araştırın.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #3 Agorxrd dedi: Elimde Samsung Tab 4 var sürümü 4.4.4 nasıl güncellerim? Güncelleme gelmiyor Roblox gibi oyunları açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Root atıp TWRP üzerinden bir ROM flashla. KitKat'dan sonra güncelleme almamış cihazın garantisi olmadığı için root atma demeyeceğim.
Agorxrd dedi: Elimde Samsung Tab 4 var sürümü 4.4.4 nasıl güncellerim? Güncelleme gelmiyor Roblox gibi oyunları açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Root atıp TWRP üzerinden bir ROM flashla. KitKat'dan sonra güncelleme almamış cihazın garantisi olmadığı için root atma demeyeceğim.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Ekim 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kaynak yardımcı olacaktır. Buradaki ROM yerine XDA'dan LineageOS bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kaynak yardımcı olacaktır. Buradaki ROM yerine XDA'dan LineageOS bakın.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #5 Agorxrd dedi: Elimde Samsung Tab 4 var sürümü 4.4.4 nasıl güncellerim? Güncelleme gelmiyor Roblox gibi oyunları açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Marvel işlemcili modelse işlemci'den dolayı güncellenemez. Snapdragon modelse güncelleme gelmiş olaması lazım.
Agorxrd dedi: Elimde Samsung Tab 4 var sürümü 4.4.4 nasıl güncellerim? Güncelleme gelmiyor Roblox gibi oyunları açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Marvel işlemcili modelse işlemci'den dolayı güncellenemez. Snapdragon modelse güncelleme gelmiş olaması lazım.