Custom ROM Samsung Galaxy Tab A 8.0 tablet Custom ROM atarken bozuldu

Hocam başarıyla kurdum tablete ama kurulum sırasında "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu." hatası verdi. İnternetimi vs. değiştirdimfakat olmadı. Üstelik daha Gmail hesabıma girmeye çalışmamıştım bile.

Atla yap.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 modeline Custom ROM atarken tablet bir anda OEM kilidi uyarısı verdi ve hiçbir şekilde kurulum devam etmiyordu. Ardından tabletin ekranına "an error has occurred while updating the device software. Use the emergency recovery function in the Smart switch PC software." yazısı geldi. Hiçbir şekilde bir şeye erişemiyorum. Smart Switch'e bağlayınca da "cihaza bağlanılamadı. Lütfen kablonun bağlantısını kesin ve yeniden bağlanmayı deneyin." yazısı çıkıyor. Ne yapacağım?

Hocam hangi Custom ROM'u denediniz bilmiyorum ama ben dün LineageOS kurmayı denedim, olmayınca sebebini aradım ve bootloader versiyonunun uymadığını LineageOS'in sitesinde yapmak için gerekli olan sürümün Kanada versiyon olduğunu fark ettim, Kanada stock ROM'unu kurmayı denedim ama cihaz Odin üzerinden kurduğum her şeye fail verip cihaz ekranında da binary ile ilgili bir hata satırı yazdı, Samsung'lar genel olarak ROM kurmada sorun çıkarabiliyor, uğraşmaya değmez zayıf bir cihaz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı