Samsung Galaxy Tab A8 One UI 4 ne zaman gelecek?

Aren Ada

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tabletime tam 1 aydır Android 12 gelmiyor. Çıldıracağım. Ne zaman Türkiye'ye gelecek bu güncelleme?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROM (Read Only Memory) Sadece Cihazın hafızasına yazılan bir tür yazılım dosya türü. Her cihazın kendine ait yazılımı bulunur. (Samsung için One UI, Xiaomi için MIUI gibi) Siz şimdi yapamazsınız demiyorum ama yanlış dosyayı yükleyip yanlış şekilde kurdurmaya çalışırsanız cihazınızın Hard brick olabilir.

ROM (read only Memory) sadece cihazın hafızasına yazılan bir tür yazılım dosya türü. Her cihazın kendine ait yazılımı bulunur. (Samsung için One UI, Xiaomi için MIUI gibi) siz şimdi yapamazsınız demiyorum ama yanlış dosyayı yükleyip yanlış şekilde kurdurmaya çalışırsanız cihazınızın hard brick olabilir.

Tamam anladım bu tehlikeye giremem güncellemenin gelmesini bekleyeceğim.

Bu kadar acele heyecan neden?
2 adet A7 almıştık.
Çocuk bir A7 gayet güzel hızlı iken One UI3 güncelleme yaptı ve sonrası yavaşladı.
A8 de durum kesinlikle aynı olacak!!
Güncelleme görsellik olarak iyi olabilir fakat; Asla daha hızlı, basit olmayacak!!
@Aren Ada

2 adet A7 almıştık.
Çocuk bir A7 gayet güzel hızlı iken One UI3 güncelleme yaptı ve sonrası yavaşladı.
A8 de durum kesinlikle aynı olacak!!
Güncelleme görsellik olarak iyi olabilir fakat; Asla daha hızlı, basit olmayacak!!
@Aren Ada
Olsun yinede seviyorum

2 adet A7 almıştık.
Çocuk bir A7 gayet güzel hızlı iken One Ui3 güncelleme yaptı ve sonrası yavaşladı.
A8 de durum kesinlikle aynı olacak!
Güncelleme görsellik olarak iyi olabilir fakat; asla daha hızlı, basit olmayacak!
@Aren Ada

Uzun süre geçti farkındayım A9+ aldım yerine zaten
Ama güncellemeler cihazın daha yeni kalması için yapılır ve cihazı iyileştirir, eski sürümlerden ziyade çoğu daha stabildir yanlış bilgi vermeyin.
Ayrıca aldığımda güncellemeyi sorun yoktu hiçbir şey olmadı kasmadi.

Direkt One UI 6.1 yüklemiştim A8'e kasmadi bile ayrıca eskiden A7 Lite vardı bende One UI Core 5.1 kullanıyordum kasmiyordu bile.
Lite tablet değilse Core yoktur Core daha stabil daha hafiftir bazen A7 gibi cihazlara Core yerine standart One UI veriyorlar ve stabilizasyonu kötü oluyor veya kasıyor ama abartılacak kadar da değildir kaldı ki yavaşlama söz konusu bile olamaz bence hatta daha stabil oluyor her güncellemede (tabii bazi felaket güncellemeler hariç😅)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı