Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Başlıkta da yazdığım gibi Samsung Galaxy Tab A8 SM-T290 cihazım kullanılamaz halde. FRP yapmam lazım ama internetteki hiçbir U5 FRP bypass yöntemi çalışmıyor, eğer bir bilen varsa serversız halletme yolu var mıdır?
Başlıkta da yazdığım gibi Samsung Galaxy Tab A8 SM-T290 cihazım kullanılamaz halde. FRP yapmam lazım ama internetteki hiçbir U5 FRP bypass yöntemi çalışmıyor, eğer bir bilen varsa serversız halletme yolu var mıdır?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 16 Şubat 2024 #2 Hala çözüm yok şu an dün de denedim.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Hala çözüm yok şu an dün de denedim. Genişletmek için tıkla... Bütün bypass yöntemlerinin fixlenmesi çok ilginç illaki bir çözüm vardır ama onu bulabilir miyiz bilmiyorum. Heribert Yavuz dedi: Hala çözüm yok şu an dün de denedim. Genişletmek için tıkla... Senin cihazın da mı benimki gibi kilitlendi ): Durum kötü. Son düzenleme: 16 Şubat 2024
Heribert Yavuz dedi: Hala çözüm yok şu an dün de denedim. Genişletmek için tıkla... Bütün bypass yöntemlerinin fixlenmesi çok ilginç illaki bir çözüm vardır ama onu bulabilir miyiz bilmiyorum. Heribert Yavuz dedi: Hala çözüm yok şu an dün de denedim. Genişletmek için tıkla... Senin cihazın da mı benimki gibi kilitlendi ): Durum kötü.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 16 Şubat 2024 #4 Pr4sident dedi: Bütün bypass yöntemlerinin fixlenmesi çok ilginç illaki bir çözüm vardır ama onu bulabilir miyiz bilmiyorum. Senin cihazın da mı benimki gibi kilitlendi ): Durum kötü. Genişletmek için tıkla... Ben hesabımı bildiğim için sorun olmadı.
Pr4sident dedi: Bütün bypass yöntemlerinin fixlenmesi çok ilginç illaki bir çözüm vardır ama onu bulabilir miyiz bilmiyorum. Senin cihazın da mı benimki gibi kilitlendi ): Durum kötü. Genişletmek için tıkla... Ben hesabımı bildiğim için sorun olmadı.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Ben hesabımı bildiğim için sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hesabı öğrenmek için bir yol var mı peki?
Heribert Yavuz dedi: Ben hesabımı bildiğim için sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hesabı öğrenmek için bir yol var mı peki?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.804 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Temmuz 2024 #6 Heribert Yavuz dedi: Hala çözüm yok şu an dün de denedim. Genişletmek için tıkla... T290XXU3cvg3 kodlu cihaz için hala bir çözüm yok mu?
Heribert Yavuz dedi: Hala çözüm yok şu an dün de denedim. Genişletmek için tıkla... T290XXU3cvg3 kodlu cihaz için hala bir çözüm yok mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Temmuz 2024 #7 Recoo dedi: T290XXU3cvg3 kodlu cihaz için hala bir çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Binary 3 için mümkün.
Recoo dedi: T290XXU3cvg3 kodlu cihaz için hala bir çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Binary 3 için mümkün.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.804 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Temmuz 2024 #8 Heribert Yavuz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Binary 3 için mümkün. Genişletmek için tıkla... Apk yüklemek için izin vermek lazım ama izin verilmiyor. Samsung engellemiş. Cihazın Android sürümü 11.
Heribert Yavuz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Binary 3 için mümkün. Genişletmek için tıkla... Apk yüklemek için izin vermek lazım ama izin verilmiyor. Samsung engellemiş. Cihazın Android sürümü 11.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 29 Temmuz 2024 #9 Recoo dedi: APK yüklemek için izin vermek lazım ama izin verilmiyor. Samsung engellemiş. Cihazın Android sürümü 11. Genişletmek için tıkla... Android 10'a düşürün. https://samfw.com/firmware/SM-T290/TUR/T290XXU3BTG1
Recoo dedi: APK yüklemek için izin vermek lazım ama izin verilmiyor. Samsung engellemiş. Cihazın Android sürümü 11. Genişletmek için tıkla... Android 10'a düşürün. https://samfw.com/firmware/SM-T290/TUR/T290XXU3BTG1
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.804 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Temmuz 2024 #10 Heribert Yavuz dedi: Android 10'a düşürün. https://samfw.com/firmware/SM-T290/TUR/T290XXU3BTG1 Genişletmek için tıkla... Odin ile değil mi? Linux kullanıyorum umarım odin4 yazılımı sorun çıkartmaz . Bu arada hepsini flashlayacağım. AP-BL-CSV falan
Heribert Yavuz dedi: Android 10'a düşürün. https://samfw.com/firmware/SM-T290/TUR/T290XXU3BTG1 Genişletmek için tıkla... Odin ile değil mi? Linux kullanıyorum umarım odin4 yazılımı sorun çıkartmaz . Bu arada hepsini flashlayacağım. AP-BL-CSV falan