Samsung Galaxy Tab A8 SM-T290 yavaşladı

En güvenlisi ve iyisi hangisi hocam ve yükleme videosu var mı?

ROM kullanmanı önermiyorum, elinde One UI gibi bir nimet var, cihaz rootlanıp overclock denenmeli. Tabii bunun için güzel bir kernel gerekli normal OC sadece hızı işlemcinin güvenlik modunda en yüksek frekansa çeker, bu da performansa katkı sağlayabilir.

Son düzenleme:
ROM kullanmanı önermiyorum, elinde One UI gibi bir nimet var, cihaz rootlanıp overclock denenmeli. Tabii bunun için güzel bir kernel gerekli normal OC sadece hızı işlemcinin güvenlik modunda en yüksek frekansa çeker, bu da performansa katkı sağlayabilir.

Reis bende biliyom bunları yapmayı lakin bu cihaz root atmayı veya kernel atmayı aşırı kısıtlıyor yeni bootloader i ile. İnternette twrp si bile yok binary 5 modelinin yani android 11 son güncelleme versiyonunun. Onu da geçtim overclock için de custom kernel lazım kernel geliştirmek aşırı bilgi ve donanım gerektiren bir şey. Hazır al dicen internette yok araştırdım. Bilmeden dislike ve boş yyorum atma. Aynı cihazdan var elimde

En güvenlisi ve iyisi hangisi hocam ve yükleme videosu var mı?

Bu romda gms servisleri yani google hizmetlerini çalıştırmak için metod var konu içerisinde belirtilmiş. Ben de bu romu kullanıyorum gayet akıcı ve hızlı android 13 ama sistem uygulaması az olduğu için ram kullanımı iyi. Hala film izlemek ve basit oyunları oynamak için kullanılabilir.

Ben bir de bir şey sorcam cihazınızın tam adı ne yani benim cihazımın tam adı mesela T290XXS5CWG5 yani S5 bootloader'a sahip. Kısaca özetliyim en son güncellemeleri aldınız mı? Eğer almadıysanız android sürümü de düşürebilirsiniz. Bu cihazı hızlandırır. Yaptıysanız üstte attığım konu dışında başka bir seçeneğiniz yok son güncelleme ile root ve twrp atmak imkansız hale geldi çünkü.

Romu flashlamak için:
- Bir Bilgisayara
- Bağlantı Kablosuna
- Şarjın en yüzde 50 olması gerek
- Bootloader'ın açılması gerek
ihtiyacın var

Son düzenleme:
Reis ben de biliyorum bunları yapmayı lakin bu cihaz root atmayı veya kernel atmayı aşırı kısıtlıyor yeni bootloader i ile. İnternette TWRP'si bile yok binary 5 modelinin yani Android 11 son güncelleme versiyonunun. Onu da geçtim overclock için de Custom kernel lazım kernel geliştirmek aşırı bilgi ve donanım gerektiren bir şey. Hazır al diyeceksin internette yok araştırdım. Bilmeden dislike ve boş yyorum atma. Aynı cihazdan var elimde.

Bu ROM'da gms servisleri yani Google hizmetlerini çalıştırmak için metot var konu içerisinde belirtilmiş. Ben de bu ROM'u kullanıyorum gayet akıcı ve hızlı Android 13 ama sistem uygulaması az olduğu için RAM kullanımı iyi. Hala film izlemek ve basit oyunları oynamak için kullanılabilir.

Ben bir de bir şey soracağım cihazınızın tam adı ne yani benim cihazımın tam adı mesela T290XXS5cwg5 yani S5 Bootloader'a sahip. Kısaca özetleyeyim en son güncellemeleri aldınız mı? Eğer almadıysanız Android sürümü de düşürebilirsiniz. Bu cihazı hızlandırır. Yaptıysanız üstte attığım konu dışında başka bir seçeneğiniz yok son güncelleme ile root ve TWRP atmak imkansız hale geldi çünkü.

ROM'u flashlamak için:
- Bir bilgisayara.
- Bağlantı kablosuna.
- Şarjın en yüzde 50 olması gerek.
- Bootloader'ın açılması gerek.
İhtiyacın var.

Hocam maalesef en son sürümde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı