W wuxi Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Merhaba Samsung Tab A9 kullanıyorum, bildiğiniz üzere kutu içeriğinde sadece şarj kablosu çıkıyor, Xiaomi'nin 33W şarj adaptörü Samsung'un şarj kablosu ile şarj etsem cihaza zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Merhaba Samsung Tab A9 kullanıyorum, bildiğiniz üzere kutu içeriğinde sadece şarj kablosu çıkıyor, Xiaomi'nin 33W şarj adaptörü Samsung'un şarj kablosu ile şarj etsem cihaza zarar verir mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.187 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Temmuz 2024 #2 Orjianl ise şimdilik bir şey olmaz. Sadece 15W şarj olur.
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2024 #3 wuxi dedi: Merhaba Samsung Tab A9 kullanıyorum, bildiğiniz üzere kutu içeriğinde sadece şarj kablosu çıkıyor, Xiaomi'nin 33W şarj adaptörü Samsung'un şarj kablosu ile şarj etsem cihaza zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Xiaomi'yi kullanabilirsiniz sakın orijinal olmayan adaptör ile şarj etmeyin ama.
wuxi dedi: Merhaba Samsung Tab A9 kullanıyorum, bildiğiniz üzere kutu içeriğinde sadece şarj kablosu çıkıyor, Xiaomi'nin 33W şarj adaptörü Samsung'un şarj kablosu ile şarj etsem cihaza zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Xiaomi'yi kullanabilirsiniz sakın orijinal olmayan adaptör ile şarj etmeyin ama.
W wuxi Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #4 Mr. Nugget dedi: Hocam Xiaomi'yi kullanabilirsiniz sakın orijinal olmayan adaptör ile şarj etmeyin ama. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 33W olması bataryaya zarar verir mi? Heribert Yavuz dedi: Orjianl ise şimdilik bir şey olmaz. Sadece 15W şarj olur. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam 33W olsa bile 15W mi çeker. Son düzenleme: 18 Temmuz 2024
Mr. Nugget dedi: Hocam Xiaomi'yi kullanabilirsiniz sakın orijinal olmayan adaptör ile şarj etmeyin ama. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 33W olması bataryaya zarar verir mi? Heribert Yavuz dedi: Orjianl ise şimdilik bir şey olmaz. Sadece 15W şarj olur. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam 33W olsa bile 15W mi çeker.
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2024 #5 wuxi dedi: Hocam peki 33W olması bataryaya zarar verir mi? Anlamadım hocam 33W olsa bile 15W mi çeker. Genişletmek için tıkla... Yok hocam akıllı cihazlarda şarj işlemlerini yapan çip benzeri bir şey var o en fazla 15W çeker.
wuxi dedi: Hocam peki 33W olması bataryaya zarar verir mi? Anlamadım hocam 33W olsa bile 15W mi çeker. Genişletmek için tıkla... Yok hocam akıllı cihazlarda şarj işlemlerini yapan çip benzeri bir şey var o en fazla 15W çeker.