Samsung Galaxy Tab A9+ alınır mı?

2. el alacağım en fazla 4 bine çıkabilirim.
O fiyat bandında çizim yapabileceğiniz çok seçenek yok gibi. iPad 6-7 belki bulabilirsiniz. Ona da ekstra kalem alabilirsiniz Apple Pencil olmayan (apple pencil desteği var). Ben eski tabletim iPad 6 için almıştım gayet verimli çalışıyor, avuç içi ret özelliği de var. Düşünürseniz link paylaşırım.

Ama tabi iPad 6-7 de pil durumu sıkıntı olabilir. 6’nın güncelleme desteği bu sene bitti 18 almadı ama birkaç sene daha götürür pili iyi bulabilirseniz.

O fiyat bandında çizim yapabileceğiniz çok seçenek yok gibi. iPad 6-7 belki bulabilirsiniz. Ona da ekstra kalem alabilirsiniz Apple Pencil olmayan (Apple Pencil desteği var). Ben eski tabletim iPad 6 için almıştım gayet verimli çalışıyor, avuç içi ret özelliği de var. Düşünürseniz link paylaşırım.

Ama tabii iPad 6-7 de pil durumu sıkıntı olabilir. 6'nın güncelleme desteği bu sene bitti 18 almadı ama birkaç sene daha götürür pili iyi bulabilirseniz.

Samsung Galaxy Tab A9+ dizi ve film için uygun demiştiniz değil mi çoğunlukla dizi ve film izlemek için kullanacağımda alırsam.

Samsung Galaxy Tab A9+ dizi ve film için uygun demiştiniz değil mi çoğunlukla dizi ve film izlemek için kullanacağımda alırsam.
Evet. Ben annem için aldım 1 ay önce. Kendisi oyun da oynuyor ekstra. Kendim de inceledim uzunca. Günlük işleri çok çok rahat görebilecek bir tablet. Hatta bu fiyat bandında oluşuna da şaşırmıştım açıkçası çünkü fiyatına göre beklentim ortalamaydı. TFT ekran sizi korkutmasın görüntü kalitesi gayet iyi. Tavsiyem 8 gb ram modeli. 4 gb olan için iyi şeyler okumadım.

Görselde solda iPad sağda A9 Plus. Sağdan soldan bakınca da görüntü kaybı yok.

Dosya Ekleri

• Büyük IMG_8473.jpeg
    Büyük IMG_8473.jpeg
    259,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Evet. Ben annem için aldım 1 ay önce. Kendisi oyun da oynuyor ekstra. Kendim de inceledim uzunca. Günlük işleri çok çok rahat görebilecek bir tablet. Hatta bu fiyat bandında oluşuna da şaşırmıştım açıkçası çünkü fiyatına göre beklentim ortalamaydı. TFT ekran sizi korkutmasın görüntü kalitesi gayet iyi. Tavsiyem 8 GB RAM modeli. 4 GB olan için iyi şeyler okumadım.

Görselde solda iPad sağda A9 Plus. Sağdan soldan bakınca da görüntü kaybı yok.

Teşekkür ederim öneriniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı