B Borandmrkrt Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Tabletime Windows 10 kurmak istiyorum lakin bunu yapabileceğim konusunda emin değilim ve işlemcinin Windows desteklediğini bilmiyorum. Tabletin işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 695. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
Tabletime Windows 10 kurmak istiyorum lakin bunu yapabileceğim konusunda emin değilim ve işlemcinin Windows desteklediğini bilmiyorum. Tabletin işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 695.
Çözüm HalimFB 1 Haziran 2024 Borandmrkrt dedi: Tabletime Windows 10 kurmak istiyorum lakin bunu yapabileceğim konusunda emin değilim ve işlemcinin Windows desteklediğini bilmiyorum. Tabletin işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 695. Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil.
Borandmrkrt dedi: Tabletime Windows 10 kurmak istiyorum lakin bunu yapabileceğim konusunda emin değilim ve işlemcinin Windows desteklediğini bilmiyorum. Tabletin işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 695. Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil.
HalimFB Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 1 Haziran 2024 #2 Borandmrkrt dedi: Tabletime Windows 10 kurmak istiyorum lakin bunu yapabileceğim konusunda emin değilim ve işlemcinin Windows desteklediğini bilmiyorum. Tabletin işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 695. Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil. Artı 0 Eksi Çözüm
Borandmrkrt dedi: Tabletime Windows 10 kurmak istiyorum lakin bunu yapabileceğim konusunda emin değilim ve işlemcinin Windows desteklediğini bilmiyorum. Tabletin işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 695. Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil.