Samsung Galaxy Tab A9+ vs Honor Pad X9

XXHerz

Decapat
Arkadaşlar kardeşim için tablet alacağım kendisi Brawl Stars, Roblox seviyesinde oyunlar oynuyor ve kalan vaktini de YouTube, Snapchat ile geçiriyor.
2 tabletin arasında kaldım.
Samsung Tab A9 Plus 8 GB RAM 128 GB: 6.700 TL.
Honor Pad X9 4 GB RAM 128 GB: 5200TL.
Samsung olanda kronik sorunlar var diye duydum ana menüde kasma vb. Honor Pad X9 için kötü bir yorum duymadım ama 1500 TL farkla daha fazla RAM ve işlemci farkına değer mi emin değilim çünkü Honor'un ne kadar işlemci ve RAM'i az olsa da ekran kalitesi ve ses kalitesi bakımından Samsung'tan çok daha üstün sanırsam YouTube'ta yapılan bir şarj testinde Samsung'un şarjı biterken Honor'un daha 52 şarjı vardı, sizin fikirlerinizi almak istedim.
Eğer daha iyi önerileriniz veya indirimli ürünler varsa haberdar ederseniz sevinirim.

Ben de bu iki cihaz arasında kalmıştım, baya araştırdım ve sonrasında Galaxy Tab A9+ aldım, iyi ki de öyle yapmışım. Kağıt üstünde Honor Pad X9 fena durmuyor ama kullanmaya başlayınca farkı net görüyorsun.Samsung’un arayüzü (One UI) çok daha akıcı ve stabil. Honor’da EMUI biraz donuk ve zaman zaman takılmalar olabiliyor. Güncelleme desteği desen Samsung bu konuda çok daha düzenli. En azından 2-3 yıl kafan rahat olur. Ayrıca Samsung cihazlarda uygulama uyumluluğu da daha sorunsuz, bazı uygulamalarda Honor’da optimizasyon sorunları yaşanabiliyor.Bir de işin servis ve aksesuar tarafı var. Samsung’un kılıfı, camı, servisi her yerde var. Honor için bir şey bulmak zor. Aradaki fiyat farkı var evet ama uzun vadede Samsung aldığın için pişman olmuyorsun. Bence “kullanırken üzmeyecek” bir cihaz arıyorsan Tab A9 daha mantıklı.

Samsung modelinden bende de var 8 GB RAM olması oyun dışında hız için gayet idael 4 GB Honor yetmiyebilir Honor'un bir de işletim sistemi kendisine özel ne için kullanıcağınıza önemli pil sizin için bu kadar önemliyse daha cok araştırın ama Samsung Tab A9 Plus benim gözemde işletim olsun güç olsun daha önde oldu ve onu aldım size de öneririm

Ben de bu iki cihaz arasında kalmıştım, bayağı araştırdım ve sonrasında Galaxy Tab A9+ aldım, iyi ki de öyle yapmışım. Kağıt üstünde Honor Pad X9 fena durmuyor ama kullanmaya başlayınca farkı net görüyorsun. Samsung'un arayüzü (One UI) çok daha akıcı ve stabil. Honor'da EMUI biraz donuk ve zaman zaman takılmalar olabiliyor. Güncelleme desteği desen Samsung bu konuda çok daha düzenli. En azından 2-3 yıl kafan rahat olur. Ayrıca Samsung cihazlarda uygulama uyumluluğu da daha sorunsuz, bazı uygulamalarda Honor'da optimizasyon sorunları yaşanabiliyor. Bir de işin servis ve aksesuar tarafı var. Samsung'un kılıfı, camı, servisi her yerde var. Honor için bir şey bulmak zor. Aradaki fiyat farkı var evet ama uzun vadede Samsung aldığın için pişman olmuyorsun. Bence “kullanırken üzmeyecek” bir cihaz arıyorsan Tab A9 daha mantıklı.

Samsung modelinden bende de var 8 GB RAM olması oyun dışında hız için gayet idael 4 GB Honor yetmiyebilir Honor'un bir de işletim sistemi kendisine özel ne için kullanıcağınıza önemli pil sizin için bu kadar önemliyse daha cok araştırın ama Samsung Tab A9 Plus benim gözemde işletim olsun güç olsun daha önde oldu ve onu aldım size de öneririm.

Birkaç hafta içinde bende almayı planıyorum, bu iki tablet arasında kalmıştım fakat aklımdaki en büyük soru A9'un ekranı. TFT ekran günlük kullanımda rahatsız ediyor mu?

Hocam arayüzünde donmalar oluyor ses boğuk çıkıyor diyorlar doğru mu?

Alalı 4 hafta anca oldu içinden geçtim diyebilirim PUBG'nin bütün dosyyalarını indirdim diğer sosyal medya uygulamaları kurdum 90 Hz ekranı var sesdede aynı şekilde belki aklınızı 8 hoperlorlu Honor karıştırmıştır 4 tane hoparlörü var sesdede ekrandada donma hiç olmadı. Sesdede hiçbir boğukluk hissetmedim.

Beklediğiniz kaliteye bağlı.

Aslında çok yüksek kalite beklemiyorum 2 tablet arasındaki en iyisini istiyorum A9 Plus'un ekranına çok söylenenler oluyor ki arada 1.5 katlık şarj performansı dahi var 4 GB RAM ve SD895 bunu kapatabilir mi emin değilim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
baktığım video bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı