Samsung Galaxy Tab E 9.6" için Custom ROM önerisi

Hidelous

Centipat
Daha fazla  
10 yıl önce bana hediye olarak gelmişti. Daha 2 gün önce salondaki dolaptan buldum. Hala şarj aliyor ve gayet iyi calisiyor, ancak bataryada küçük bir problem var sanırım. Sürümü Android 4.4.4 ve gayet de eski, o yüzden cihazı rootlayıp Custom ROM indirmeyi planladım. Ancak hala Custom ROM seçemedim ve size sormak istedim dostlar. Custom ROM önerileriniz var mıdır?

Android 13 bile kurulabiliyor ama stabilite ve hız olarak Android 7.1.2 mis gibi çalışır:
GApps atayım isterseniz. Android 7 halâ Play Hizmetleri tarafından destekleniyor ve uygulama desteği fena değil. YouTube çalışmıyor NewPipe kullanabilirsiniz. Onun dışında tüm sosyal medyalar çalışır.

Bu arada model kodu nedir ayarlardan bulup atabilir misiniz? Önemli bayağı.

Olur hocam, cok iyi olur. Model kodunu hemen atayım;
SM-T560

Olur hocam, cok iyi olur. Model kodunu hemen atayım;
SM-T560

Recovery olanı indireceksiniz. LiteGapps'in ARM ve Android 7.1 seçili, lite sürümü bu. Bu olmazsa eğer düz OpenGApps atabilirsiniz:
ARM, Android 7.1 ve pico olanı seçeceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hafıza kartınız var mı? Direk bilgisayardan tablete atarak TWRP üzerinden flashlamada yapabiliyorsunuz. Cevaba göre atarım.

Sağolun hocam, İyi akşamlar, simdi deneyecegim.

Vardır hocam, geç yanıt için özür dilerim
32 GB'Lık var.
Burdan bilgisayarınıza resmi Samsung sürücüsünü kurabilirsiniz. Önemli.
Bilgisayardan telefona atacağınız TWRP:
(gtel3g Tab E'nin kod adı) Tar uzantılı son sürümü indirin.
Odin:
Bunlar yüklü dursun.

Bilgisayardan SD karta atacağınız şeyler:
ROM dosyası:
Bir sorunu çözmek için fix battery diye dosya yapmışlar. Geliştirici bunu ROM'a eklememiş. ROM'un arından bunu flashlayacaksın, ondan sonra GApps. Dosyayı elleme indirip at.
Recovery olanı indireceksiniz. Bu hata verirse eğer yedekte OpenGApps bulunabilir:
ARM, Android 7.1 ve pico olanı indireceksiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…