Daha iyisi Yok!!Yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır ?
Samsungdaki işlemci ısınıyor mu hocam? Bende s21 fe var işlemcisi alev alıyor normal kullanırken internette gezerken.Daha iyisi Yok!!
Apple farklı pahalı dünyasıyla uğraşmak isterseniz
Apple ipad 6 Air 11 ve Air 13 olabilir...
Red magic tableti var.
Snapdragon 8gen 3..
Ama tab s10+ işlemci olarak snapdragon 8gen 3 daha güçlü.
Bilgi.icin Apple haric snapdragon 8gen 3 en güçlüsüydü piyasada..
S10+ o ısınan işlemci yok artık.Samsungdaki işlemci ısınıyor mu hocam? Bende s21 fe var işlemcisi alev alıyor normal kullanırken internette gezerken.
Samsung'daki işlemci ısınıyor mu hocam? Bende S21 FE var işlemcisi alev alıyor normal kullanırken internette gezerken.
Sorun yok o zaman hocam. Mağazaya gidip alıcam gün içinde mesai bitince . Teşekkürler.Hocam o tabletin işlemcisi Exynos değilki. MediaTek'in harika bir işlemcisi.
Hocam mağazada honor pad 9 gördüm kalem ve kılıfı da vardı. Samsungun kılıfı yok dediler. Bu cihaz iyi midir bilginiz var mı ? @miçobaba @ibo4technoHocam o tabletin işlemcisi Exynos değilki. MediaTek'in harika bir işlemcisi.
Kılıfı var mı hocam peki? Araştırdım o kadar bulamadım düzgün kılıf.Hocam cihazın işlemcisi kötü. S10+ ile yarışamaz bile açıkçası.
Kardeşim kılıf ben sana bulurum Treyndol dan.Sorun yok o zaman hocam. Mağazaya gidip alıcam gün içinde mesai bitince . Teşekkürler.
Hocam mağazada honor pad 9 gördüm kalem ve kılıfı da vardı. Samsungun kılıfı yok dediler. Bu cihaz iyi midir bilginiz var mı ? @miçobaba @ibo4techno
@Flakel @miçobaba @ibo4techno
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.