Samsung Galaxy Tab S10+ alınır mı ?

• Konuyu başlatan Flakel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 3.304
İlla orijinal bakmanıza gerek yok öyle 5K falan da değil internetten Max 1K civarına bir kılıf bulursunuz bütçe varsa daha güçsüz ve ekranı daha kötü bir cihaz almanın bir esprisini görmüyorum S10+ daha uzun bir kullanım deneyimi sunacaktır. 8 GB RAM'li bir Android cihaz bence artık alınmamalı.
Aradaki fiyat farkının farkındasınız dimi, 1 tablet parası daha ! Bu paralara laptop alınır..
Ki daha güçsüz ve daha kötü kavramı da pad 9 u bilenler için yanlış.
Pad 9 ekranını hiç görmediğine yemin edebilirim ama ispat edemem…

Aradaki fiyat farkının farkındasınız değil mi, 1 tablet parası daha! Ki daha güçsüz ve daha kötü kavramı da pad 9'u bilenler için yanlış.
Pad 9 ekranını hiç görmediğine yemin edebilirim ama ispat edemem…

Hocam her türlü daha kötü ve daha güçsüz zatende. Ekran konusunda haklı olabilirsiniz S10+ ile arasında pek fark yok.

Hocam her türlü daha kötü ve daha güçsüz zatende. Ekran konusunda haklı olabilirsiniz S10+ ile arasında pek fark yok.
Daha kötü biraz fazla gibi hocam sanki. Seviye farkı var mutlaka ama çok kötü değil sanki ya. Hele ki bu fiyat bandında. He bu da 30 bin olsa doğru o zaman. Ama ekran konusunda gerçekten aynı neredeyse. Ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. Yaw şimdi böyle söyleyince yanlış anlaşılmayayım, honorlada bir bağım yok :)

Daha kötü biraz fazla gibi hocam sanki. Seviye farkı var mutlaka ama çok kötü değil sanki ya. Hele ki bu fiyat bandında. He bu da 30 bin olsa doğru o zaman. Ama ekran konusunda gerçekten aynı neredeyse. Ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. Yaw şimdi böyle söyleyince yanlış anlaşılmayayım, honorlada bir bağım yok :)
Dostum hangi ekran koruyucuyu sipariş etmiştin sen? link atabilir misin sana zahmet.

@baterist

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı