Samsung Galaxy Tab S10+ alınır mı ?

Evet, Tab S9 da çok iyi bir seçenek aslında.

Para sorun değilde 26k satılan şeyin içine kılıf koymamaları aşırı ilginç.

Promosyon sizi yanıltmasın.
10.000 tl lik Lenovo tabletlerse Kalem+ Şeffaf kılıf var.
Ama işlemcisi MTK G serisi çöp!
Yani yanında kalem var, kılıf var alayım değil olay ..

Honor pad 9 işlemci olarak Snapdragon 6gen 1..
Samsung Tab S9 Snapdragon 8gen 2..
Samsung Tab S10+ Mtk Dimensty 9300p kullanıyor.
Snapdragon 8gen 3 ten daha güçlü.
Hatta en güçlü Android tablet..

Pad9 kesinlikle tercih edilir hocam. Tam fiyat performans cihazı. Klavyeli kılıf bile dünya para. Pad 9 un ekran çözünürlük ve ses olayı diğerlerine fark atar. Şuan piyasada tam fiyat performans cihazı. Kalem ve klavyeli kılıfı es geçmeyin derim. Samsungun içinde adaptör yok, kılıf yok. Ekran zaten ufak. Bu paraya hala satabilmeleri mucize valla.
Bu arada pad 9 u Hangi mağazada kalem dahil buldunuz hocam

Hocam öncelikle ne ki klavyeli kılıf veriyorlar diye işlemciden kısmak mantıksız. İkinci olarak da S10+ zaten kalem ile beraber geliyor. Benim o kadar param olsa anında S10+ alırdım. Bir de S10+ ın ekranı Honor Pad 9'dan daha iyi ama ses konusunda fikrim yok.

burada buldum.

Sormayın sinir oldum zaten 26k ya alet alıyoruz. içerisinde adaptör yok, kılıfını sordum 10k dediler. tablete 26k kılıfına 10k mı vereceğim. Hiç mantıklı değil. Yan sanayi klavyelerde 5k 'dan başlıyor. Garip bir durum gerçekten.

Hocam aleti mağazada inceledim beğendim zatende kılıfına 10k diyorlar.

Samsung böyle hocam. Adaptör bike para. Daha yeni arkadaşıma pad 9 aldık. çok memnun kaldı. Özellikle ben aldırdım. O da diğer ürünlere bakıyordu.
Kalemsiz paketide var pad 9 un. O da 11300 e falan geliyor. Ama aradaki fark bişey değilmiş. Bu set alınır gerçekten. Şahsen ben klavyesiz adaptörsüz samsunga o parayı vermem. İşlemci farkı olabilir ama tabletle yapacaklarımız az çok bellidir. Bence bu işlemcide yeterli

@Flakel siz cihazı ne için kullanacaksınız? S10+ almayacaksanız başka cihaz önerelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…