Samsung Galaxy Tab S10+ alınır mı ?

Hocam ben iş dönüşü serviste 2 saat film-dizi izliyeceğim. Arada kız arkadaşımda süngerbob gibi basit oyunlar oynayacak.
O zaman 30 binlere hiç gerek yok hocam. Yazık günah gerçekten. Pad 9 alıp geçin. O fiyatlara aksesuarları dahil, ekran çözünürlük olarak baya iyi cihaz bulamazsınız. Özellikle böyle birşeyler izlemek için alınacaksan ekran olayı çok önemli. Misal S9fe bu konuda kötü.
Gidip bi pad 9 a bakın derim birebir. Özellikle ekran konusunda ne demek istediğimi fark edeceksiniz.
 
Eki Görüntüle 2436533
@Flakel ve @bateris
Klavye çok lazımsa laptop alın.
Sonuçta onlarda aynı fiyat yada biraz daha pahalı..

-------------------------------------------------------

---------------------------------------------------

------------------------------------------------------
 
Ben 11.500 e klavyeli tablet diyorum, sen laptop diyorsun. Daha ne diyeyim. Üstüne eklenecek parayı vereceksen alayım.
 
Ben 11.500 e klavyeli tablet diyorum, sen laptop diyorsun. Daha ne diyeyim. Üstüne eklenecek parayı vereceksen alayım.
Hocam bu 14k'ya kalemli modeli satılıyor ya onun fiyati hiç düştü mü son zamanlarda? indirim vs beklemeye gerek var mı?
 
Hocam bu 14k'ya kalemli modeli satılıyor ya onun fiyati hiç düştü mü son zamanlarda? indirim vs beklemeye gerek var mı?
Hocam en son bir buçuk ay önce vatan da gece indirimi adı altında sadece bir gece 11.039 tl ye satıldı. ilk kez oldu zaten. Sonra hiç indirim yapmadılar. arada bir kalemsiz pakette ufak indirimler oldu. Zaten bu kalemli paketi bugun satışa koydular. Uzun zamandır takip ediyordum bu paketi. Firmayıda aramıştım, elimizde yok diyorlardı. Stokta yoktu. Demek ki temin etmişler. Zaten kısa sürede bitiyor kalemli paket.
 
Teşekkürler dostum vallahi çok açıklayıcı oldu. Gidip indirim beklerdim sen bunu söylemesen. Tekrardan teşekkür ediyorum. Sipariş verdim.
 
Teşekkürler dostum vallahi çok açıklayıcı oldu. Gidip indirim beklerdim sen bunu söylemesen. Tekrardan teşekkür ediyorum. Sipariş verdim.
Rica ederim hocam. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Yorumlarını mutlaka bekliyoruz hocam. Özellike ekran ve ses memnuniyetin konusunda
 

İlla orijinal bakmanıza gerek yok öyle 5K falan da değil internetten Max 1K civarına bir kılıf bulursunuz bütçe varsa daha güçsüz ve ekranı daha kötü bir cihaz almanın bir esprisini görmüyorum S10+ daha uzun bir kullanım deneyimi sunacaktır. 8 GB RAM'li bir Android cihaz bence artık alınmamalı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…