Samsung Galaxy Tab S10 FE'de Browser Assist var mı?

rohleder00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Gigabyte RTX2070 Super, CPU: Ryzen 5 3600, PSU: FSP Hydro K700W 80+ Bronze, Anakart: MSI B550M Pro VDH Wi-Fi, RAM: 16GB (2x8) DDR4 3600MHZ CL17 HyperX Fury, Kasa: MSI MAG Forge 100R
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba. S serisi bir telefon kullanıyorum ve Samsung tarayıcısındaki AI özellikleri (özellikle "Özetle ve Çevir") çok hoşuma gidiyor. Makale, haber vs. okurken çok kolaylık sağlıyor. Bu tablet bu özelliğe sahip mi? Eğer öyle ise almayı düşünüyorum.

Evet, bu özelliklere sahip.
Bazı AI özellikleri olduğunu gördüm/okudum ancak bu özellikten net bir şekilde bahseden bir kaynak bulamadım. Siz bu tablete sahip misiniz?

Hayır sahip değilim. Tab S10 FE, AI özellikleriyle çıkan ilk FE serisi tablet. Buyrun link:
Galaxy Tab S10 FE Series Brings Intelligent Experiences to the Forefront With Premium, Versatile Design
YouTube'da tableti alıp incelemesini çekmiş bir kanala doğrudan Browser'ın sahip olduğu AI özelliklerini sordum. AI gelmiş olsa da buradan kırpmışlar işte. Sadece sesli okuma var demiş. Bu zaten her tarayıcıda var, bir esprisi yok.

1747085465944.png

YouTube'da tableti alıp incelemesini çekmiş bir kanala doğrudan Browser'ın sahip olduğu AI özelliklerini sordum. AI gelmiş olsa da buradan kırpmışlar işte. Sadece sesli okuma var demiş. Bu zaten her tarayıcıda var, bir esprisi yok.

1747085465944.png
Samsung Global müşteri hizmetlerine yazdım. Attıkları linkte de açıkça bu özelliğin olmadığı yazılmış..

1747087485450.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı