Samsung Galaxy Tab S10+ nasıldır?

theOptimusPrime

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu sene YKS'ye hazırlanacağım seneye inşallah üniversiteyi tutturabilirim. Bu yüzden kendime bir tablet almaya karar verdim ve Samsung olmasını istiyorum. 4 5 sene önce Tab S6 Lite almistim ve ağır oyunlar oynamama rağmen hala sağlam kalitesi beni çok mutlu etti.

Yeni tablet almak icin araştırırken Tab S10+ gözüme çarptı. Bilen var mı nasildir? Benim icin en önemli şey şarjı. Aslında inch olarak şu anki tabletim gibi 10.4 inch 11 inch gibi bir şey bakıyordum ama S10+ 12.4 inch artık yapacak bir şey yok. Var mı bilgisi olan?

Size önerim YKS sonrasi alın. Hem yeni modeller cikar hemde oncekilerin fiyati daha uyguna gelir dolar bazında. S10+ guzel tablettir uzun süre gider size.

Size önerim YKS sonrasi alın. Hem yeni modeller cikar hemde oncekilerin fiyati daha uyguna gelir dolar bazında. S10+ guzel tablettir uzun süre gider size.
Bende Eylül gibi almayı düşünüyordum aslında s11 modeli çıkınca fiyatlar düşer diye. Uzun bir süre bekleyince durumlar karışık fiyat daha çok artar diye düşündüm

Ne okumayi dusunuyorsunuz?
Kimya mühendisliği düşünüyorum çoğunlukla. Makine de aklımda var

Aslında 2. Bir sorum daha var 256 GB model mi 512 GB modelimi tercih etmeliyim aradaki fiyat farkı iyice açılıyor çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…