Samsung Galaxy Tab S10 Ultra alınır mı?

Zakli

Picopat
Genel olarak not tutmak ve çizim yapmak için 1 TB versiyonunu almayı düşünüyordum ama çanta olmadan koltuk altına alıp taşıyabilir miyim diye tereddüt ettim. Büyük gibi geldi o tarz bir taşıma için. Yani illa bir çantaya ihtiyaç duyacağım galiba.

Bir laptop kadar boyutu var neredeyse. Çanta gerekir muhtemelen hocam.

Kullanım amacınız sadece not tutmak olacaksa çok gereksiz bir harcama olacağını düşünüyorum 128 veya 256 S10+ yeterli olacaktır hatta not tutmak için fazla bile.

Eğer iPhone telefonunuz ya da IMac'iniz varsa iPad almanızı tavsiye ederim.

Ekosistem açısından daha mantıklı olur iPad Mini'ya da iPad Air size kalmış.

Kullanım amacınız sadece not tutmak olacaksa çok gereksiz bir harcama olacağını düşünüyorum 128 veya 256 S10+ yeterli olacaktır hatta not tutmak için fazla bile.
Resim vs gibi şeyler de olacak belki başka uygulamalar da yükleyebilirim bilmiyorum şuanda. Bir nevi laptop niyetine kullanmış olacağım.

Eğer iPhone telefonunuz ya da IMac'iniz varsa iPad almanızı tavsiye ederim.

Ekosistem açısından daha mantıklı olur iPad Mini'ya da iPad Air size kalmış.
Yok ios kullanmıyorum

Resim vs gibi şeyler de olacak belki başka uygulamalar da yükleyebilirim bilmiyorum şu anda. Bir nevi laptop niyetine kullanmış olacağım.

Yok iOS kullanmıyorum.

Tabii kişisel tercih ama S10 Ultra bence gereksiz büyük S10+ bakabilirsiniz arada donanım olarak fark yok.

Not tutmak ve çizim yapmak için çok büyük bir harcama olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…