- Makaleler
- 3
Evet bende öyle düşünüyordum ama Honor'un kullandığı yazılımdan emin olamadım. Samsung'un One UI 7'sinin çok iyi olduğunu duydum. Ayrıca Samsung 2. el elimden çıkarmak daha kolay olabilir üniversite de yeni bir tablet de düşünebilirim.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle Plus modeline bakacağım.
Özellik olarak güzel ama stabilite olarak güzel gelmedi özellikle S10 serisine ama gelişiyor.
Evet her yönden daha mantıklı ama AMOLED ve türevi olan ekranlarda PWM dimming var ve gözleri çok yoruyor. Ben 6 ay boyunca 8 saat civarı ders için Tab S9 kullandım ve göz baş ağrısı çektim bu sebebin etkisiylede cihazı sattım. Eğer sadece ders için alacaksanız PWM dimming yani titreşim ile ekran parlaklığı ayarlama olmadığı için gözleri daha çok rahat etiriyor. Ve bütçe dahilinde Tab S10 FE Plus alınabilir hatta 12/256'da zaten boyut dışınfa bir fark yok FE ile FE Plus arasında. Ama tabii ki de iki hoparlör daha düşük işlemci ve ekran kartı gücü daha düşük hızlarda hafıza vb durumlardan kesinlikle S10+ mantıklı. Ben saatlerce ders çalışmak için tablet alacak olsam sadece video PDF Google WhatsApp ve benzeri uygulamalar kulanacağım ve ders çalışmaktan başka şeylere vakit ayıramayacağımdan birçok avantajıda boşa çıktığından S10 FE veya Plus tercih ederdim.
Magic Pad 2'nin pek fazla böyle bir sorunu yok kaldı ki bu sorunu herkes çekmiyor arka arkaya 8-9 saat tablet gibi bir ekrana yakından bakan herkeste bu sorunlar gözlenebilir ortada ciddi bir görüntü kalitesi farkı var.