Samsung Galaxy Tab S10FE vs. iPad 16

Apple iPad 11" (A16) Tablet (128 GB)

Kişi neredeyse aynı fiyatlar. Sadece iPad’e ek olarak replika bir kalem alacağım, yani +600-700 falan. Not tutma için vb. hangisi daha iyi olur? Daha önce hiç Apple cihazım olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha yeni iPad 11 ve USB-C pencil aldım. Sorularınızı merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim.

Şahsen iPad tercih ederim ama replika kalemle ne kadar iyi olur bilmiyorum. Orijinal almayacaksanız S10 FE de alınır yani. Çıkarsanız S9 alın ama.

iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Mavi MD4A4TU/A - Apple - PT bu sitede 13999 6 taksitte var gayet işime gelir. 300-600 arası replika kalem alırım hocam. Telegram'dan kitap indirme vb. işi zor olur mu?

Daha yeni iPad 11 ve USB-C pencil aldım. Sorularınızı merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim.

Hocam Samsung'a göre kitap indirme, Telegram'dan indirmek falan konusunda ne farkı olur? USB-C pencil 3K'den başlıyor bütçeme fazla bence.

Kalemin acelesi yok ama mutlaka orijinal alın bence orijinalin verdiği kalite hissini ve rahatlığı replikalar vermiyor. Telegram olayına gelince çok olay şekilde indirip çözebilliyorum.

Kalemin acelesi yok ama mutlaka orijinal alın bence orijinalin verdiği kalite hissini ve rahatlığı replikalar vermiyor. Telegram olayına gelince çok olay şekilde indirip çözebilliyorum.

İlk defa tablet üzerinden çalışacağım. Kalem olmadan hiç çalışılmaz gibime geliyor. Belki babamı ikna edebilirsem 6 taksitle bir orijinal kalem alabilirim ama replika hiç mi götürmez? Çok bir beklentim yok yazı yazsin yeter.

İdare eder mutlaka okullar acıkken para alıyorsundur sonra orijinalini alırsın problem değil o. Ama senin bütçen az ben senin yerinde olsam sanırım S10FE alırdım.

İdare eder mutlaka okullar acıkken para alıyorsundur sonra orijinalini alırsın problem değil o. Ama senin bütçen az ben senin yerinde olsam sanırım S10FE alırdım.
Orjinal kalem olsa Apple mi tercih ederdiniz hocam? Babam eğer gerçekten ihtiyaç varsa olabilir diyor kaleme. Samsung tarafında Apple göre sadece APK indirebiliyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…