DrAzE Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Diğer Pazartesi 22:46 #1 Samsung Galaxy Tab S11 için kılıf bakıyordum ancak güzel bir şey bulamadım. Kalem koyulabilen bir kılıf olması yeterli. Klavyeye gerek yok.
Samsung Galaxy Tab S11 için kılıf bakıyordum ancak güzel bir şey bulamadım. Kalem koyulabilen bir kılıf olması yeterli. Klavyeye gerek yok.
XXOğuzhanXXX Picopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:10 #2 Hocam Temu'da Samsung tarafından satılan 4.000TL'lik kılıfın aynısı var isterseniz bir bakın.
DrAzE Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 13:20 #3 XXOğuzhanXXX dedi: Hocam Temu'da Samsung tarafından satılan 4.000TL'lik kılıfın aynısı var isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Gelmesi 1 ayı buluyor diye biliyorum benim için çok uzun bir süre çünkü kılıfı olmadığı için dışarı goturemiyorum.
XXOğuzhanXXX dedi: Hocam Temu'da Samsung tarafından satılan 4.000TL'lik kılıfın aynısı var isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Gelmesi 1 ayı buluyor diye biliyorum benim için çok uzun bir süre çünkü kılıfı olmadığı için dışarı goturemiyorum.
XXOğuzhanXXX Picopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:58 #4 DrAzE dedi: Gelmesi 1 ayı buluyor diye biliyorum benim için çok uzun bir süre çünkü kılıfı olmadığı için dışarı goturemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 haftaya geliyormuş sanırım.
DrAzE dedi: Gelmesi 1 ayı buluyor diye biliyorum benim için çok uzun bir süre çünkü kılıfı olmadığı için dışarı goturemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 haftaya geliyormuş sanırım.