timsah83 Hectopat Katılım 8 Mart 2013 Mesajlar 2 30 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Samsung galaxy tab 2 almayı planlıyorum. Önerir misiniz? Sanırım pil konusunda biraz sıkıntılıymış. Samsung 12 saat kullanımı olduğunu söylüyor fakat 4 saatte pilinin bittiğini söyleyenler var. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2015
Merhaba arkadaşlar. Samsung galaxy tab 2 almayı planlıyorum. Önerir misiniz? Sanırım pil konusunda biraz sıkıntılıymış. Samsung 12 saat kullanımı olduğunu söylüyor fakat 4 saatte pilinin bittiğini söyleyenler var.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 2 Kasım 2015 #2 Tab 2 mi Tab S2 mi? Tab S2 olduğunu varsıyıyorum. Donanım olarak oldukça iyi bir cihaz, genel anlamda şarj sorununun olmadığını da söyleyebilirim. Tercih edebilirsiniz. Son düzenleme: 2 Kasım 2015
Tab 2 mi Tab S2 mi? Tab S2 olduğunu varsıyıyorum. Donanım olarak oldukça iyi bir cihaz, genel anlamda şarj sorununun olmadığını da söyleyebilirim. Tercih edebilirsiniz.