S salihy0 Femtopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Sizce hangisini almak daha mantıklı? iPad alırken yanında kalemini de almak zorundayım. Fiyat olarak hemen hemen aynı oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Sizce hangisini almak daha mantıklı? iPad alırken yanında kalemini de almak zorundayım. Fiyat olarak hemen hemen aynı oluyor.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Şubat 2024 #2 salihy0 dedi: Sizce hangisini almak daha mantıklı? iPad alırken yanında kalemini de almak zorundayım. Fiyat olarak hemen hemen aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... S8+ daha güçlü ben olsam onu seçerdim.
salihy0 dedi: Sizce hangisini almak daha mantıklı? iPad alırken yanında kalemini de almak zorundayım. Fiyat olarak hemen hemen aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... S8+ daha güçlü ben olsam onu seçerdim.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 11 Şubat 2024 #3 Tab S9 almanız en mantıklısı.
S salihy0 Femtopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 Dryus dedi: Tab S9 almanız en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler AliEgemen dedi: S8+ daha güçlü ben olsam onu seçerdim. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum ama daha önce hiç iPad kullanmadığım için acaba bilmediğim bir şey olur mu diye düşündüm teşekkür ederim.
Dryus dedi: Tab S9 almanız en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler AliEgemen dedi: S8+ daha güçlü ben olsam onu seçerdim. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum ama daha önce hiç iPad kullanmadığım için acaba bilmediğim bir şey olur mu diye düşündüm teşekkür ederim.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 salihy0 dedi: Teşekkürler Bende onu düşünüyordum ama daha önce hiç iPad kullanmadığım için acaba bilmediğim bir şey olur mu diye düşündüm teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende S8+ var. Ben ekran boyutu için S9 yerine tercih etmiştim(bide ben alırken S8+ daha ucuzdu). Ama ömür ve performans açısından S9 çok daha mantıklı.
salihy0 dedi: Teşekkürler Bende onu düşünüyordum ama daha önce hiç iPad kullanmadığım için acaba bilmediğim bir şey olur mu diye düşündüm teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende S8+ var. Ben ekran boyutu için S9 yerine tercih etmiştim(bide ben alırken S8+ daha ucuzdu). Ama ömür ve performans açısından S9 çok daha mantıklı.