Samsung Galaxy Tab S9+ alınır mı?

FE olanları Exynos mümkünse Snapdragon olanı alın Snapdragon 8 gen 2 işlemcisi gayet iyi.

Samsung'un uygulama desteği konusunda bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla Apple'da Davinci Resolve ve Adobe uygulamaları kullanılabiliyor. Bu kadar profesyonel olmasa da bunlar yerine kullanabileceğim uygulamalar var mı tablette?

S9 Plus kullanıyorum. Soruları alabilirim.

S9 Plus kullanıyorum. Soruları alabilirim.
Belki modelden modele değişebilir o yüzden size de sorayım. Cihazın pili ne kadar gidiyor? Toplu taşımada vs. kullanmak için boyutu uygun mu? Eğer denediyseniz oyun performansı nasıl? Oyun oynarken, video izlerken veya not alırken tablet çok ısınıyor mu? Bunlar dışında senin için öne çıkan bir avantajı veya dezavantajı varsa bahsedersen iyi olur.

Pili dizi filan izlerseniz çok uzun gidiyor. Eğer Samsung Notes'u açık modda kullanırsanız 6-7 saat aralıksız gidiyor. Koyu modda 8 saate çıkıyor. Dışarıda çok çıkarılacak bir tablet değil. Kılıf burada düzgün yok. Ben Amazon'dan sipariş ettim. İngiltere'den 20 günde geldi. Kalem ucu hızlı bitiyor. Samsung servisinden isterseniz yenisini ve yedeğini veriyorlar. GTA Definitive'lerin hepsini full ayarda oynadım. Gayet iyi. Genel olarak 2-3 saatten sonra ısınıyor.

Dışarıda rahatça kullanabilmem için önerebileceğin sağlam bir kılıf var mı? Bir de kalem ucunu değiştirmenin ücreti nedir? Her bittiğinde yenisini veriyorlar mı?

Dışarıda rahatça kullanabilmem için önerebileceğin sağlam bir kılıf var mı? Bir de kalem ucunu değiştirmenin ücreti nedir? Her bittiğinde yenisini veriyorlar mı?
Garanti kapsamında veriyorlar. Genelde bir de yedek veriyorlar. Fakat Emaar gibi servislerde çok saçma prosedürler var. İstanbul'daysanız Pendik servisi direk veriyor.

Son düzenleme:
Bende Goodnotes ve Lumafusion indirili geldi. 1 sene Goodnotes üyeliği verdi Samsung.

İki ürün arasında depolama haricinde fark yok değil mi? İkisi de Samsung Store gözüküyor.
512'liği alın bence. Ben 256 kullanıyorum fakat sizin ihtiyaçlarınızı 512 rahatça görür. Yetmezse 1TB'ye kadar SD kart eklemesi yapabilirsiniz.

Bu kılıfı aldım ben. Fakat dışarıda kalemle gezecekseniz kalem koyma yeri olan bir kılıf tercih edin. Amazon.com.tr

Son düzenleme:
0'dan 100'e mi 30-40 dakika? Pek inandırıcı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…